Το νέο app στοιχήματος της Bwin

Ένα από τα πλέον βασικά ζητούμενα σε κάθε app που αφορά στο online στοίχημα είναι η πρακτικότητα και η δυνατότητα άμεσου εντοπισμού του στοιχήματος που αναζητά κάθε παίχτης. Τα περισσότερα από τα apps της αγοράς, λοιπόν, έχουν επικεντρωθεί στους τομείς αυτούς και προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρακτικότητας. Ωστόσο, αν η τεχνολογία μας έχει μάθει κάτι είναι ότι πάντοτε οι υπηρεσίες μπορούν να βελτιωθούν περαιτέρω.

 

Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με το νέο app στοιχήματος της εταιρίας στοιχημάτων Bwin. Ο κολοσσός του στοιχήματος λάνσαρε μια νέα εφαρμογή, κατάλληλη για λειτουργικά συστήματα iOS και Android, η οποία προσφέρει ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα πρακτικότητας και ευκολίας για τους παίχτες. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα app που σχεδιάστηκε ειδικά για συσκευές με οθόνη αφής, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες μπορούν να περιηγηθούν ευκολότερα και γρηγορότερα στο μενού και τις επιλογές του app.

 

Οι επιλογές αυτές, άλλωστε, είναι χιλιάδες και πολλοί παίχτες απαιτούν να μπορούν να βρουν εύκολα το στοίχημα που επιθυμούν, αναζητώντας το ανάμεσά τους. Και αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που προσφέρει το νέο app της Bwin. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το μόνο.

 

Το νέο app ευνοεί ακόμη περισσότερο την ενημέρωση των παιχτών, καθώς διαθέτει μια πλούσια βάση στατιστικών στοιχείων. Η παρουσίασή τους, μάλιστα, είναι ειδικά σχεδιασμένη και επιτρέπει στους παίχτες να περνούν ελάχιστα δευτερόλεπτα, συγκρίνοντας τα στατιστικά που τους ενδιαφέρουν. Φυσικά, δεν απουσιάζει ούτε η ζωντανή μετάδοση σημαντικών αγώνων, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

 

Τέλος, στο νέο app βρίσκεται κι ένα νέο mini game της Sportingbet. Πρόκειται για το Slide Μπλακτζάκ, το οποίο μπορεί να εμφανιστεί και να εξαφανιστεί με μια κίνηση του χεριού. Έτσι, κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει κάποιο live στοίχημα, να δοκιμάσει την τύχη του σε μια-δυο παρτίδες μπλακτζάκ για να περάσει η ώρα και να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή στον αγώνα που τον ενδιαφέρει, χάνοντας παρά μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου.

 

Το νέο app, λοιπόν, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους παίχτες στους τομείς της πρακτικότητας και της ευκολίας, καθώς και να τους προσφέρει νέες επιλογές σε παιχνίδια.

Η Bwin ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων με τεράστια γκάμα αθλημάτων,αφού διαθέτει πάνω από 30.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.