Νέα υπηρεσία φιλτραρίσματος από την στοιχηματική εταιρεία Coral

H στοιχηματική εταιρεία Coral παρέχει στα μέλη της μια τεράστια γκάμα επιλογών σε διαφορετικά αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, τένις, μπάσκετ και πολλά ακόμη. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η αναζήτηση ενός στοιχήματος μπορεί να αποβεί χρονοβόρα διαδικασία ανάμεσα σε τόσες επιλογές. Ειδικά όσοι παίχτες στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους (και συνήθως έχουν λιγότερο χρόνο στη διάθεσή τους) δεν είναι σε θέση να αναζητούν με τις ώρες μια καλή ευκαιρία.

Τα χέρια αυτών ακριβώς των παιχτών έρχεται να λύσει η νέα υπηρεσία της εταιρείας στοιχημάτων Coral. Πρόκειται για το Bet Filter, μια υπηρεσία φιλτραρίσματος που δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να θέσουν επιλέξουν μια πτυχή των στοιχημάτων που τους ενδιαφέρουν και να φιλτράρουν όλες τις επιλογές, σύμφωνα με αυτή.

 

Η λειτουργία της νέας υπηρεσίας

Η νέα υπηρεσία φιλτραρίσματος είναι διαθέσιμη σε όσους συνδέονται στον λογαριασμό που διατηρούν στην Coral μέσω του κινητού τους. Εφόσον συνδεθούν στον λογαριασμό τους, δεν έχουν παρά να επιλέξουν το άθλημα που τους ενδιαφέρει και έπειτα να πατήσουν το κουμπί του φίλτρου, προκειμένου να ταξινομηθούν οι επιλογές τους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Για παράδειγμα, μπορούν να φιλτράρουν όλους τους διαθέσιμους αγώνες σύμφωνα με την ώρα έναρξής τους ή το ύψος των αποδόσεων σε επιλεγμένες αγορές.

Έπειτα, μπορούν είτε να αποθηκεύσουν τις επιλογές τους, προκειμένου να φιλτραριστούν οι αγώνες με τον ίδιο τρόπο, την επόμενη φορά που θα αναζητήσουν ένα στοίχημα, ή να συνεχίσουν, ώστε να δουν τις επιλογές που έχουν εκείνη την ημέρα.

 

Ευκολότερη αναζήτηση και επιλογή στοιχημάτων

Η νέα υπηρεσία διατίθεται φυσικά δωρεάν σε κάθε παίχτη που διατηρεί λογαριασμό στη στοιχηματική ιστοσελίδα Coral και μπορεί να μειώσει σημαντικά τον χρόνο αναζήτησης στοιχημάτων. Εφόσον, άλλωστε, οι παίχτες φιλτράρουν τους αγώνες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, τα αποτελέσματα που θα εμφανίζονται θα ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ παιχνιδιού τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.