Διαδραστικό πρόγραμμα του Μουντιάλ στη Sports Interaction

H στοιχηματική εταιρία Sports Interaction σκοπεύει να ενημερώσει τα μέλη της για κάθε πτυχή του Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχοντας στήσει στην ιστοσελίδα της ένα διαδραστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, με τους αγώνες, την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής τους, στατιστικά των ομάδων και ερωτήσεις γνώσεων.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες του online στοιχήματος είναι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Sports Interaction και να δουν το πρόγραμμα των 64 αγώνων του Μουντιάλ. Αυτό τους δίνει την επιλογή να το φιλτράρουν με βάση τις ημερομηνίες ή τις ομάδες και θα τους ενημερώσει για κάθε λεπτομέρεια του αγώνα: ημερομηνία, ώρα και γήπεδο. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν μια ομάδα και να μάθουν τα στατιστικά και την προϊστορία της, καθώς και να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων ή να στοιχηματίσουν απευθείας.

 

Η Sports Interaction είναι καναδικής καταγωγής και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsinteraction και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsinteraction ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.