Ενισχυμένη η υπηρεσία live streaming της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten ανακοίνωσε την βελτίωση του live streaming που προσφέρει στα μέλη της και πλέον οι παίχτες που στοιχηματίζουν σε μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ και το χάντμπολ, θα μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες, αλλά και να παρακολουθούν ακόμη περισσότερους αγώνες.

Σύμφωνα με την εταιρία στοιχημάτων Interwetten, άλλωστε, μία από τις βελτιώσεις στην υπηρεσία live streaming που προσφέρει είναι και η σημαντική αύξηση των αγώνων που θα μεταδίδονται ζωντανά. Έτσι, οι παίχτες θα μπορούν να παρακολουθούν ακόμη περισσότερα γεγονότα σε ζωντανή μετάδοση και να τοποθετούν τις προβλέψεις τους στο live στοίχημα.

 

Ακόμα περισσότερα γεγονότα στο live streaming της Interwetten

Τα μέλη της Interwetten που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος είχαν ανέκαθεν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά δεκάδες αθλητικά γεγονότα, μέσω της υπηρεσίας live streaming. Τα γεγονότα αυτά έγιναν ακόμη περισσότερα, χάρη στις βελτιώσεις που πραγματοποίησε η Interwetten, και πλέον οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν μια ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία ζωντανών μεταδόσεων, στις παρακάτω διοργανώσεις:

  • ευρωπαϊκά και διεθνή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου
  • τουρνουά τένις ITF
  • πολλά πρωταθλήματα μπάσκετ
  • διεθνείς διοργανώσεις χόκεϊ επί πάγου
  • πρωταθλήματα χάντμπολ IHF, EHF και εθνικά

Όπως είναι φυσικό, όλοι οι αγώνες που θα μεταδίδονται στο εξής ζωντανά μέσω της Interwetten θα είναι διαθέσιμοι και για live στοιχηματισμό. Συνδυάζοντας, λοιπόν, την εικόνα που θα σχηματίζουν από το live streaming με τις ευκαιρίες live στοιχηματισμού που προσφέρει η Interwetten, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικούν καθημερινά κέρδη, χωρίς να στοιχηματίζουν στα τυφλά.

 

Οι προϋποθέσεις εκμετάλλευσης του live streaming

Η υπηρεσία live streaming που προσφέρει στα μέλη της η Interwetten παρέχεται δωρεάν και η μόνη προϋπόθεση που πρέπει να καλύψουν οι παίχτες είναι να διατηρούν έναν ενεργό λογαριασμό με θετικό υπόλοιπο. Τα αθλητικά γεγονότα που προσφέρονται με live streaming, τέλος, βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα live στοιχήματος της Interwetten και συνοδεύονται από το κατάλληλο εικονίδιο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.