Καμπάνια κατά της χειραγώγησης αγώνων λάνσαρε η στοιχηματική εταιρεία Kindred

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred (ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων, της ιστοσελίδας στοιχημάτων Unibet) λάνσαρε μια νέα ενημερωτική καμπάνια κοινωνικού ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με το EFDN (European Football Network). Σκοπός της νέας καμπάνιας είναι να ενημερώσει αποτελεσματικότερα όλους τους εμπλεκόμενους στον επαγγελματικό αθλητισμό σχετικά με τις πρακτικές καταπολέμησης φαινομένων χειραγώγησης αγώνων.

Η καμπάνια ονομάζεται Fair Sports 4 All και θα διαρκέσει 36 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, η EFDN θα παρέχει σε όλα τα μέλη της τα εργαλεία και το ενημερωτικό υλικό του προγράμματος καταπολέμησης της χειραγώγησης αγώνων.

 

Η Kindred εναντίον των στημένων αγώνων

Μέσα στους 36 μήνες που διαρκεί το Fair Sports 4 All, η Kindred θα δημιουργήσει μια τεράστια πλατφόρμα, στην οποία θα είναι διαθέσιμα εκπαιδευτικά εργαλεία, ψηφιακό ενημερωτικό υλικό, προγράμματα εκπαίδευσης και χρήσιμες πληροφορίες για την αναγνώριση φαινομένων χειραγώγησης αγώνων και την καταγγελία τους στις αρμόδιες Αρχές.

Μέσω του Fair Sports 4 All, λοιπόν, οι επαγγελματίες του αθλητισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη θα μπορέσουν να μάθουν περισσότερα για ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του παγκόσμιου αθλητισμού, αλλά και για τους τρόπους που θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τυχόν προσέγγισή τους από επιτήδειους.

Στο πλευρό της Kindred για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία βρίσκεται η EFDN, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, που συνεργάζεται με ομάδες ποδοσφαίρου και διοργανώτριες Αρχές, προκειμένου να ενισχύσει την κοινωνική αξία του ποδοσφαίρου. Στις τάξεις της συγκαταλέγονται 86 ομάδες ποδοσφαίρου και 5 ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου. Χάρη στη συνεργασία της με την EFDN, η Kindred θα ξεκινήσει την πρωτοβουλία της με αντικείμενο το ποδόσφαιρο και θα επεκταθεί αργότερα σε άλλα αθλήματα.

Τέλος να θυμίσουμε πως η συνεργασία της Kindred με την EFDN ξεκίνησε στα τέλη του 2019.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.