Σε live streaming οι κορυφαίο αγώνες ποδοσφαίρου της Πολωνίας

Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση στην Πολωνία, η Ekstraklasa, ανακοίνωσε για πρώτη φορά την πρόθεσή της να μοιράσει τα δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης των αγώνων της σε στοιχηματικές ιστοσελίδες. Η συγκεκριμένη απόφαση σημαίνει ότι τα μέλη των ιστοσελίδων που θα αποκτήσουν τα δικαιώματα θα μπορούν, όχι μόνο να στοιχηματίζουν live στους αγώνες του πολωνικού ποδοσφαίρου, αλλά και να τους παρακολουθούν ζωντανά, μέσω live streaming.

Με άλλα λόγια, θα πρόκειται για την πρώτη φορά που αγώνες του πολωνικού ποδοσφαίρου θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω ιστοσελίδων online στοιχήματος.

 

Η διαδικασία απονομής των δικαιωμάτων

Όπως ανακοίνωσε η Ekstraklasa, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο NC Plus (που κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μεταδόσεων από το 1995) ένας ηλεκτρονικός κόμβος, ο οποίος θα προσφέρει στις συνεργαζόμενες εταιρείες στοιχήματος την ευκαιρία να αποκτήσουν δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του πολωνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021. Αρχικά, δικαίωμα αίτησης των δικαιωμάτων θα έχουν οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Πολωνία. Άλλωστε, στη χώρα λειτουργούν νόμιμα 14 εταιρείες στοιχήματος, οι οποίες έχουν περιθώριο να διεκδικήσουν τα δικαιώματα μετάδοσης έως τις 30 Απριλίου. Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί μέσω πλειστηριασμού για τα δικαιώματα.

Τα πακέτα που θα προσφέρονται, μάλιστα, θα είναι δύο: το πρώτο θα περιλαμβάνει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης 296 αγώνων της Ekstraklasa, ενώ το δεύτερο θα μοιράζει τα μη αποκλειστικά δικαιώματα σε τέσσερις εταιρείες στοιχήματος. Όσοι αποκτήσουν τα δικαιώματα, θα πληρώνουν επιπλέον και το 0,3% του τζίρου των στοιχημάτων στο πολωνικό ποδόσφαιρο στη διοργανώτρια Αρχή.

Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν του πολωνικού πρωταθλήματος, οι αρμόδιοι θα δημιουργήσουν ένα νέο κόμβο, στον οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν και εταιρείες του εξωτερικού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.