Σε τεχνολογία Virtual Reality επενδύει η εταιρεία στοιχήματος Entain

H εταιρεία στοιχήματος Entain (ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral) ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει σε τεχνολογία Virtual Reality, ώστε να είναι στο μέλλον σε θέση να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στα μέλη της. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, μάλιστα, υπολογίζουν ότι το ντεμπούτο των νέων υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο 2021!

Συγκεκριμένα, η Entain επενδύει στην τεχνολογία VR μέσω της συνεργασίας της με τη Verizon Media, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες εικονικής πραγματικότητας στα μέλη των ιστοσελίδων της. Οι υπηρεσίες αυτές θα περιλαμβάνουν από ζωντανές μεταδόσεις αγώνων έως τυχερά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας.

 

Τα σχέδια της Entain για την εικονική πραγματικότητα

Η Entain συνεργάζεται αυτή την εποχή με την Verizon Media, προκειμένου να αναπτύξουν μια σειρά από υπηρεσίες VR που θα είναι σύντομα διαθέσιμες στις ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών που της ανήκουν. Οι υπηρεσίες αυτές θα είναι αρχικά διαθέσιμες σε κατόχους του μηχανισμού Oculus Quest 2 και θα περιλαμβάνουν μια σειρά από πρωτοφανείς λειτουργίες. Για παράδειγμα, οι παίχτες των online καζίνο της Entain θα μπορούν να “εισέρχονται” στα παιχνίδια και να βλέπουν τρισδιάστατα όλα τα γραφικά, να παρακολουθούν ζωντανές μεταδόσεις και να συμμετέχουν σε fantasy sports.

Ωστόσο, η Entain δεν είναι διατεθειμένη να περιορίσει τις υπηρεσίες VR που θα προσφέρει μόνο στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Οι υπεύθυνοι υπόσχονται να προσφέρουν πρωτοφανείς εμπειρίες και στον τομέα της διασκέδασης, μέσω συναυλιών που θα πραγματοποιούνται σε τρισδιάστατο περιβάλλον και άλλων υπηρεσιών στον τομέα της τέχνης.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, τέλος, δείχνει για μια ακόμα φορά τη στενή σχέση που έχει η Entain με την τεχνολογία. Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας έχουν αναπτύξει νέες τεχνολογίες και στον τομέα της προστασίας των παιχτών και του υπεύθυνου παιχνιδιού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.