Νέο Equindor app από τη Betfair: Συνοικέσιο με… άλογα!

Πριν μερικές ημέρες, και με αφορμή το μεγάλο διεθνές γεγονός των ιπποδρομιών, το Grand National, η εταιρία στοιχημάτων Betfair λάνσαρε ένα νέο app, το οποίο έχει σκοπό να προτείνει στους παίχτες άλογα, στα οποία μπορούν να στοιχηματίσουν. Τα άλογα, βέβαια, που προτείνονται σε κάθε παίχτη δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς επιλέγονται με βάση έναν αλγόριθμο, βασισμένο σε αυτόν του app συνοικεσίων Tinder!

 

Με λίγα λόγια, η εταιρεία του online στοιχήματος βρίσκει τα άλογα με τα οποία ταιριάζει περισσότερο το κάθε μέλος της και έπειτα τα προτείνει. Το συγκεκριμένο app ονομάζεται Equindor και λειτουργεί όπως ακριβώς το Tinder – με μόνη διαφορά ότι δεν αναζητά ταίρι για κάθε παίχτη, αλλά τα άλογα, στα οποία ενδιαφέρεται να στοιχηματίσει.

 

Προκειμένου να μπορέσει να δει κάθε παίχτης τα άλογα που του ταιριάζουν περισσότερο, δεν έχει παρά να απαντήσει σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, το οποίο λίγη σχέση έχει με τις ιπποδρομίες. Οι ερωτήσεις αυτές, όμως, επιτρέπουν στο λογισμικό να του προτείνει τα καταλληλότερα για τον ίδιο άλογα. Έτσι, κάθε παίχτης καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την αγαπημένη του ομάδα στο ποδόσφαιρο, το αγαπημένο του χρώμα και το πόσο είναι διατεθειμένος να ρισκάρει.

 

Έπειτα, το app θα αναζητήσει τα άλογα που του ταιριάζουν περισσότερο και θα του τα παρουσιάσει. Οι επιλογές του είναι περισσότερες από μία και ο παίχτης δεν έχει παρά να προσπεράσει αυτές που δεν τον ενδιαφέρουν, μέχρι να βρει το καταλληλότερο άλογο για αυτόν.

 

Όπως προαναφέραμε, το app Equindor έκανε το ντεμπούτο του σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του ιπποδρόμου: το Grand National. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Betfair, πάντως, η επιτυχία ήταν ανώτερη των προσδοκιών και το ενδιαφέρον από πλευράς κοινού μεγάλου. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, το app θα χρησιμοποιηθεί και σε επόμενα μεγάλα γεγονότα των ιπποδρομιών, με σκοπό να ταιριάξει παίχτες με άλογα και να τους βοηθήσει στα στοιχήματά τους.

Η BetFair δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας προς το παρόν,αλλά είναι από τις πιο διάσημες στο χώρο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.