Ανταλλακτήριο στοιχημάτων στην Ιταλία από τη Betfair

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betfair ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της στην Ιταλία. Χάρη σε αυτό, οι Ιταλοί παίχτες θα μπορούν να συνδέονται online και να δημιουργούν ή να δέχονται αποδόσεις άλλων παιχτών, χωρίς να περιορίζονται σε αυτές που ανακοινώνει η εταιρεία.

 

Η Betfair προχώρησε σε συμφωνία με την ιταλική κυβέρνηση, δεχόμενη να πληρώνει σε φόρους το 20% των συνολικών εσόδων που εξασφαλίζει από τις προμήθειες του online ανταλλακτηρίου της. Εξάλλου, η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στη χώρα, μέσω των ιστοσελίδων της για το online στοίχημα, τα παιχνίδια του καζίνο και το πόκερ room της.

Η Betfair δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας προς το παρόν τουλάχιστον.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη