Βελτιωμένες δυνατότητες στοιχηματισμού μέσω κινητού στην Championsbet

H εταιρία στοιχήματος Championsbet λάνσαρε μια βελτιωμένη πλατφόρμα στοιχηματισμού για όσους επιθυμούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω κάποιου smpartphone ή tablet. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που δεν είναι μεν διαθέσιμη σε κάποιο app, αλλά είναι προσβάσιμη για όσους επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Championsbet μέσω του κινητού τους.

 

Όσοι, λοιπόν, χρησιμοποιούν το κινητό τους, προκειμένου να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, θα απολαύσουν αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας και ευκολίας στη νέα mobile πλατφόρμα της Championsbet. Η περιήγηση είναι εξαιρετικά εύκολη και η νέα πλατφόρμα δεν τους προσφέρει απλά τη δυνατότητα στοιχηματισμού, αλλά και πραγματοποίησης συναλλαγών (καταθέσεων και αναλήψεων).

 

Επιπλέον, η ποικιλία σε επιλογές είναι μεγάλη. Όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Championsbet από το κινητό τους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 12 αθλήματα: το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ, το ράγκμπι, το χάντμπολ, τα βελάκια, το βόλεϊ, το χόκεϊ, το μπιλιάρδο, το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το bowls και το φλόρμπολ. Σε κάθε άθλημα καλύπτονται οι σημαντικότερες διοργανώσεις και είναι διαθέσιμες όλες οι δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές.

 

Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στη νέα mobile πλατφόρμα της Championsbet όχι μόνο πριν την έναρξη κάποιου αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Σε δημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το τένις, για παράδειγμα, έχουν αρκετές επιλογές, σε διοργανώσεις, αγώνες και στοιχηματικές αγορές.

 

Για να τοποθετήσουν, τέλος, τα στοιχήματά τους, οι παίχτες δεν έχουν παρά να ανοίξουν το δελτίο τους από το ειδικό μενού, αφού επιλέξουν τα σημεία που αντιπροσωπεύουν τις προβλέψεις τους. Τα σημεία αυτά θα μεταφερθούν αυτόματα στο δελτίο και το μόνο που μένει να κάνουν είναι να επιλέξουν το ποσό που θα στοιχηματίσουν. Και, στην περίπτωση που οι προβλέψεις τους είναι σωστές, θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψη των κερδών τους, και πάλι μέσω του κινητού τους.

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει και online καζίνο με πάρα πολλά παιχνίδια για τα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.