Νέες επιλογές στοιχηματισμού στο virtual τένις προσφέρει η BetConstruct

H BetConstruct αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα του στοιχήματος στα virtual sports και είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως μέσω των συνεργασιών της με ιστοσελίδες στοιχήματος όπως οι Interwetten και Betsson. Τα παιχνίδια virtual sports της BetConstruct προσφέρουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού και ρεαλιστική δράση και η γκάμα επιλογών της εταιρείας έρχεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, χάρη σε ένα νέο παιχνίδι virtual τένις που λάνσαρε πριν μερικές ημέρες.

Το νέο virtual τένις της BetConstruct προσφέρει τη δοκιμασμένη ποιότητα των παιχνιδιών της εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού, ενώ παράλληλα αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες στοιχηματισμού που έχουν οι παίχτες, χάρη στην προσθήκη live στοιχημάτων, κατά τη διάρκεια του εικονικού αγώνα.

 

Το νέο virtual τένις της BetConstruct

Η BetConstruct λάνσαρε πριν μερικές ημέρες το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της, το οποίο ονομάζεται Virtual In-Play Tennis. Σε αυτό, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε μια σειρά από διαφορετικές αγορές που αφορούν σε εικονικούς αγώνες τένις. Οι αγώνες αυτοί βασίζονται σε πραγματικά στατιστικά, διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο, μέσω ρεαλιστικών γραφικών.

Η ιδιαιτερότητα του νέου παιχνιδιού, όμως, είναι ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν live στους αγώνες virtual τένις. Ο κανόνας θέλει τα virtual sports να δέχονται στοιχήματα μόνο πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αλλά το νέο Virtual In-Play Tennis αντιστρέφει τον κανόνα και επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίζουν μετά την έναρξη ενός αγώνα, όσο τον παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο!

Το νέο virtual τένις της BetConstruct διαφέρει και ως προς τη μορφή διεξαγωγής του. Ουσιαστικά, θα διεξάγεται κάθε ημέρα μια σειρά από εικονικά τουρνουά, στα οποία θα συμμετέχουν 10 παίχτες, που θα προσπαθούν να προκρίνονται στις επόμενες φάσεις, μετά από μια σειρά τριών αγώνων. Οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να στοιχηματίζουν στους νικητές, στον αριθμό των σετ, στο σκορ και σε άλλες αγορές, όχι πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αλλά κατά τη διάρκειά του, όσο θα τον παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.