Στοίχημα και στο εικονικό ποδόσφαιρο από τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ λάνσαρε ένα νέο παιχνίδι στοιχηματισμού. Πρόκειται για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ VirtualFootball, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίζουν στο εικονικό ποδόσφαιρο, μέσω των Πρακτορείων του Οργανισμού.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μια απλή μορφή στοιχηματισμού, η οποία δεν αφορά σε πραγματικούς αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά σε εικονικούς. Χάρη σε αυτό, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στους εικονικούς αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ακόμη και όταν το αγωνιστικό πρόγραμμα του πραγματικού ποδοσφαίρου είναι φτωχό!

 

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ VirtualFootball

Το νέο παιχνίδι είναι το πρώτο μιας σειράς εικονικών παιχνιδιών που θα λανσάρει ο ΟΠΑΠ στα πρακτορεία του, σε συνεργασία με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Inspired Gaming. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς παίχτες ανά τον κόσμο, το οποίο αναπαριστά με ρεαλισμό και λεπτομέρεια την εμπειρία παρακολούθησης και στοιχηματισμού σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Κάθε μερικά λεπτά, διεξάγονται σύντομοι εικονικοί αγώνες ποδοσφαίρου στα ειδικά τερματικά που βρίσκονται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και οι παίχτες καλούνται να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές, πριν την έναρξή τους. Η ποικιλία στοιχηματικών αγορών δεν είναι το ίδιο πλούσια με αυτή που συναντάμε σε πραγματικούς αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά περιλαμβάνει όλες τις δημοφιλείς επιλογές.

Τα αποτελέσματα των εικονικών αγώνων, τέλος, δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από την τύχη, αλλά και από τα σχετικά στατιστικά, που μπορούν να βοηθήσουν τους παίχτες στις προβλέψεις τους. Τέλος, η περιγραφή κάθε εικονικού αγώνα θα γίνεται από τον κορυφαίο Έλληνα sportscaster, Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

 

Η διαθεσιμότητα των νέων παιχνιδιών

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ VirtualFootball έκανε το ντεμπούτο του πριν μερικές ημέρες και ξεκίνησε τη λειτουργία του πιλοτικά σε 91 πρακτορεία, με την προοπτική να επεκταθεί άμεσα σε επιπλέον 398 και έπειτα στην πλειονότητα του δικτύου πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Όσοι θέλουν στοιχηματίσουν στους αγώνες αυτούς, μάλιστα, μπορούν να το κάνουν κάθε ημέρα, από τις 9.02 π.μ. έως τις 11.57 μ.μ.

Τέλος, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει την υπηρεσία στοιχηματισμού σε εικονικά αθλήματα και σε άλλα σπορ. Άλλωστε, η γκάμα της Inspired Gaming, συνεργάτη του ΟΠΑΠ σε αυτόν τον τομέα, είναι εκτεταμένη και περιλαμβάνει εικονικούς αγώνες σε μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητους αγώνες, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες, μεταξύ άλλων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.