24ωρο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop

H στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop βοηθά τα μέλη της να λύσουν κάθε απορία και πρόβλημά τους, μέσω της επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα, μάλιστα, τα μέλη της Betshop μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ολόκληρο το 24ωρο, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, και όχι μόνο εντός του περιορισμένου ωραρίου λειτουργίας.

Αναλυτικότερα, η Betshop ανακοίνωσε πως κατά την περίοδο του Μουντιάλ, από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα λειτουργεί 24/7, προκειμένου να λύνει κάθε απορία και πρόβλημα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν τα μέλη της.

 

24ωρη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

Μέχρι και πριν την έναρξη του Μουντιάλ, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργούσε μεν κάθε ημέρα της εβδομάδας, αλλά κάθε ημέρα ήταν ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες, οι παίχτες μπορούσαν να επικοινωνούν μόνο μέσω e-mail και να περιμένουν την απάντηση μόλις ανοίξει ξανά το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Πλέον, όμως, μπορούν να επικοινωνούν με όλους τους διαθέσιμους τρόπους, ολόκληρο το 24ωρο και κάθε ημέρα, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Επιπλέον, οι παίχτες που θέλουν να επικοινωνήσουν μπορούν να το κάνουν στην ελληνική γλώσσα, αλλά και να επιλέξουν ανάμεσα στους διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας που προσφέρει η Betshop. Συγκεκριμένα, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail, live chat, Viber, τηλεφώνου, αλλά και προσωπικού μηνύματος στο Facebook.

Χάρη στο νέο και διευρυμένο ωράριο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, λοιπόν, τα μέλη της Betshop μπορούν να επικοινωνούν οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο και να λύνουν κάθε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.