Ανανεωμένες οι υπηρεσίες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε πρόσφατα μια συνολική ανανέωση των υπηρεσιών που προσφέρει σε όσους παίχτες στοιχηματίζουν, όχι μόνο στα πρακτορεία του, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του Πάμε Στοίχημα. Η σημαντικότερη ανανέωση για την στοιχηματική εταιρεία αφορά στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του Πάμε Στοίχημα, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν βελτιώσεις στα πρακτορεία, στον τομέα του εικονικού ποδοσφαίρου, αλλά και των στατιστικών που εμφανίζονται.

 

Νέα ιστοσελίδα για το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα είναι διαθέσιμο και στο διαδίκτυο και πλέον οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν προβλέψεις σε ένα νέο περιβάλλον που προσφέρει πολλά περισσότερα από τις βασικές υπηρεσίες που κάλυπτε στο παρελθόν. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, οι αποδόσεις είναι καλύτερες, στο pre-game και στο live στοίχημα, ενώ για πρώτη φορά προσφέρεται και πριμ πρώτης κατάθεσης στα νέα μέλη. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους (και την ταυτοποίηση των στοιχείων τους) σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, να παρακολουθούν επιλεγμένους αγώνες μέσω live streaming και να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους μέσω cash out.

Τέλος, προστέθηκαν νέα αθλήματα στις επιλογές στοιχηματισμού, μεταξύ των οποίων και τα eSports.

 

Βελτιωμένες υπηρεσίες στο εικονικό ποδόσφαιρο

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ βελτίωσε και το στοίχημα στο εικονικό ποδόσφαιρο, ένα από τα παιχνίδια που προσφέρει στο δίκτυο των πρακτορείων του. Πλέον, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν και σε ολόκληρα πρωταθλήματα και όχι μόνο σε μεμονωμένους αγώνες. Τα πρωταθλήματα εικονικού ποδοσφαίρου αποτελούνται από 16 ομάδες και 30 αγωνιστικές και ολοκληρώνονται κάθε 2,5 ώρες. Και, όπως είναι φυσικό, οι παίχτες μπορούν να βασίζονται σε πραγματικά στατιστικά στοιχεία, προκειμένου να στοιχηματίσουν.

 

Ακόμα καλύτερα στατιστικά

Τέλος, ο ΟΠΑΠ χρησιμοποιεί πλέον την τεχνολογία μετάδοσης στατιστικών Smart Alert System. Η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει ένα πλήθος στατιστικών για τους αγώνες που καλύπτονται από το Πάμε Στοίχημα, αλλά παράλληλα επιτρέπει στους πράκτορες να τα προσαρμόζουν στα μέτρα τους και στις προτιμήσεις των πελατών τους. Έτσι, οι επισκέπτες κάθε πρακτορείου θα μπορούν να παρακολουθούν διαφορετικά στατιστικά σε πραγματικό χρόνο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.