Νέα υπηρεσία στοιχηματισμού στους χαμένους από την εταιρεία στοιχήματος BetFair

Η BetFair διατηρεί μια παραδοσιακή στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά και ένα ανταλλακτήριο, στο οποίο οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα ο ένας ενάντια στον άλλον. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, μάλιστα, απέκτησε πρόσφατα μία ακόμη επιλογή: την τοποθέτηση στοιχημάτων που δεν προβλέπουν ποιος θα κερδίσει, αλλά ποιος θα χάσει!

Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται στο νέο app της εταιρείας στοιχημάτων BetFair και ονομάζεται Bet Against. Όπως προϊδεάζει και το όνομά της, επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν ενάντια στη νίκη μιας ομάδας και να διεκδικήσουν κέρδη με αυτόν τον τρόπο.

 

Πώς λειτουργεί το Bet Against;

Τα στοιχήματα που προσφέρει το Bet Against δε διαφέρουν ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα που βρίσκονται στο ανταλλακτήριο της BetFair. Αν υποθέσουμε ότι κάποιος παίχτης θέλει να στοιχηματίσει μέσω του νέου app στον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, θα έχει δύο επιλογές: το σημείο της Τσέλσι και το σημείο της Μπαρτσελόνα. Αν επιλέξει το πρώτο, θα κερδίσει αν νικήσει η Μπαρτσελόνα ή ο αγώνας λήξει ισόπαλος. Αντίστοιχα, αν επιλέξει το δεύτερο, θα κερδίσει αν νικήσει η Τσέλσι ή ο αγώνας έρθει ισόπαλος.

Το νέο app είναι διαθέσιμο σε όσους προσφέρουν και δέχονται στοιχήματα στο ανταλλακτήριο της BetFair. Με άλλα λόγια, αν κάποιος προσφέρει στοίχημα στο παραπάνω παράδειγμα εναντίον της Τσέλσι, μόλις κάποιος άλλος στοιχηματίσει σε νίκη της Τσέλσι, το στοίχημα θα καταχωρηθεί.

Η νέα αυτή υπηρεσία, τέλος, είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στο ποδόσφαιρο και αποκλειστικά στα μέλη της BetFair που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν αποκλείεται, όμως, σύντομα να αποκτήσουν πρόσβαση στο Bet Against και όσοι μένουν σε διαφορετικές χώρες, αλλά και όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν σε άλλα αθλήματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.