Μέλος της EGBA η Betsson

Η EGBA (European Gaming & Betting Association), μία από τις κυριότερες οργανώσεις στον ευρωπαϊκό χώρο που επικεντρώνεται στην υπεύθυνη συμπεριφορά στα παιχνίδια και στην προώθηση των συμφερόντων των εταιρειών της αγοράς, ανακοίνωσε πως η Betsson αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος της. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στο εξής, μεταξύ των οποίων και να προωθεί τα συμφέροντα των εταιρειών του χώρου, στα μάτια των νομοθετικών σωμάτων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, η Betsson θα συμμετάσχει και σε πρωτοβουλίες της EGBA, σχετικά με την προώθηση υπευθυνότητας παιχτών και bookmakers, προστασίας των καταναλωτών και διαφάνειας στον αθλητισμό.

 

Ο Ulrik Begtsson, CEO της Betsson, δήλωσε σχετικά με το νέο ρόλο της εταιρείας: “Mε το τρέχον κύμα κρατικών νομοθεσιών που είναι σε ισχύ στην Ευρώπη, ο όμιλος Betsson επιθυμεί να επεκτείνει τα έσοδά του σε διαφορετικές αγορές. Είναι σημαντικό αυτές οι αγορές να έχουν ρυθμιστεί σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.. Η τεχνογνωσία της EGBA και η στήριξή της θα μας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Για έναν τόσο ιδιαίτερο τομέα, όπως αυτός που δραστηριοποιούμαστε, η αποτελεσματική τήρηση των νόμων της Ε.Ε. είναι κρίσιμη”.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.