49 ύποπτους αγώνες της Superleague ερευνά η Οικονομική Αστυνομία

Η Οικονομική Αστυνομία εξετάζει μια σειρά από ύποπτους αγώνες ποδοσφαίρου της Superleague, προκειμένου να διαπιστώσει αν τίθεται θέμα χειραγώγησης και στοιχηματικών απατών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν 49 αγώνες της περσινής σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος και έχουν ήδη ζητήσει τη συνδρομή των στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Αρχές ελέγχουν τους ύποπτους προς χειραγώγηση αγώνες, ενώ παράλληλα έχουν ζητήσει από τον ΟΠΑΠ και τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στοιχεία για τους ύποπτους αγώνες, έως τις 16 Φεβρουαρίου.

 

Οι ύποπτοι αγώνες της Superleague

Στη λίστα με τους ύποπτους αγώνες που έχει στα χέρια της η Οικονομική Αστυνομία συμπεριλαμβάνονται αναμετρήσεις της ελληνικής Superleague που ενδεχομένως απέφεραν σημαντικά κέρδη σε ασυνήθιστα στοιχήματα. Ένας τέτοιος είναι και αυτός που διεξήχθη στις 30 Απριλίου του 2017 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κέρκυρα, για την τελευταία αγωνιστική της περσινής Superleague. Ο συγκεκριμένος αγώνας έληξε με σκορ 5-1, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-1.

Εξετάζοντας παράλληλα τις αγωνιστικές εξελίξεις στον αγώνα, οι αρμόδιες Αρχές σκοπεύουν να εξετάσουν ύποπτες στοιχηματικές συμπεριφορές, όπως τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε δύο σημεία: να χάνει η Κέρκυρα με διαφορά δύο γκολ στο ημίχρονο και να σημειωθούν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Για αυτό το λόγο, η Οικονομική Αστυνομία ζητά από τις στοιχηματικές εταιρίες να παραχωρήσουν τα πλήρη στοιχεία όσων στοιχημάτισαν στα παραπάνω σημεία, καθώς και τα ποσά που στοιχημάτισαν.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, βέβαια, αποτελεί μόνο ένα παράδειγμα και οι αρμόδιες Αρχές θα εξετάσουν κάθε ύποπτο αγώνα με την ίδια μέθοδο.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.