Έσοδα από το στοίχημα αναζητά η αγγλική Football Association

H αγγλική FA (Football Association) αναζητά κάθε είδους οικονομική βοήθεια για την ανάπτυξη του αγγλικού ποδοσφαίρου και επόμενος στόχος της φαίνεται πως είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Οι αρμόδιοι έχουν ήδη προτείνει τη δημιουργία μιας νέας εισφοράς, την οποία θα καλούνται να πληρώνουν όσες εταιρείες στοιχήματος εξασφαλίζουν κέρδη, μέσω υπηρεσιών στοιχηματισμού στο αγγλικό ποδόσφαιρο – στους αγώνες της Premier League και των υπόλοιπων κατηγοριών.

Κάτι αντίστοιχο, για παράδειγμα, ισχύει τα τελευταία χρόνια στις αγγλικές ιπποδρομίες, με τις εταιρείες που επιθυμούν να τις καλύψουν στοιχηματικά να καλούνται να πληρώσουν μια συνδρομή, ανάλογα με τα έσοδά τους. Και μια τέτοια εισφορά θέλει να δημιουργήσει και η FA, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα μερίδιο από τα κέρδη του στοιχήματος, το οποίο βασίζεται στις αγγλικές ομάδες ποδοσφαίρου.

 

“Ανταποδοτικό τέλος” για το ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με τον Martin Glenn, CEO της FA, μια τέτοια εισφορά είναι απόλυτα θεμιτή και δίκαιη. Άλλωστε, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες βασίζουν τις υπηρεσίες τους κατά κύριο λόγο στα “προϊόντα” της FA: τα κορυφαία αγγλικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Πολλές, μάλιστα, έχουν ήδη φροντίσει να συνεισφέρουν οικονομικά, μέσω χορηγιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι 20 ομάδες της Premier League και 17 ομάδες του Championship έχουν χορηγό κάποια στοιχηματική εταιρεία.

Για αυτό το λόγο, ο CEO της FA θεωρεί ότι η επιβολή μιας τέτοιας εισφοράς είναι απόλυτα λογική – χωρίς τις διοργανώσεις της FA, άλλωστε, δε θα υπήρχε στοίχημα στην Αγγλία.

Η FA, τέλος, βρίσκεται αυτή την εποχή σε αναζήτηση πολύτιμων πόρων, καθώς τα προηγούμενα σχέδιά της για την πώληση του σταδίου του Wembley, έναντι του ποσού των 675 εκατομμυρίων ευρώ, ναυάγησαν. Μεγάλο κομμάτι των χρημάτων που αναζητούν οι υπεύθυνοι, πάντως, προορίζεται για την πρωτοβουλία “Football Foundation”, η οποία θα ενισχύσει τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη