Τρεις νέες Πολιτείες των ΗΠΑ στο παιχνίδι του νόμιμου στοιχήματος

Οι εξελίξεις στην αμερικανική αγορά στοιχήματος, μετά την κατάργηση του νόμου PASPA το περασμένο καλοκαίρι, είναι ραγδαίες και ήδη μια σειρά από Πολιτείες, όπως το New Jersey, το Delaware και πιο πρόσφατα το New Mexico, έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα και ήδη μετρούν έσοδα από τη νέα αγορά. Σε αυτές τις Πολιτείες προθέτονται συνεχώς νέες, οι οποίες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, προκειμένου να νομιμοποιήσουν το στοίχημα εντός των συνόρων τους.

Τρεις Πολιτείες που ανακοίνωσαν τις τελευταίες ημέρες την πρόθεσή τους να νομιμοποιήσουν το στοίχημα είναι οι Indiana, το Kentucky και το Colorado. Οι αρμόδιοι στις τρεις Πολιτείες εξετάζουν τις νομικές προϋποθέσεις και αναμένεται να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες (και να προσφέρουν νόμιμο στοίχημα) μέσα στο 2019.

 

Πυρετώδεις προετοιμασίες σε τρεις Πολιτείες

Η Πολιτεία της Indiana είναι αυτή που φαίνεται περισσότερο βιαστική να ολοκληρώσει τις διαδικασίες νομιμοποίησης του στοιχήματος. Οι αρμόδιοι ανέθεσαν μια σχετική έρευνα στην εταιρεία Eilers and Kejcik, μέσω της οποίας προβλέπονται τζίροι άνω των 250 εκατομμυρίων δολαρίων ανά έτος. Και, όπως είναι φυσικό, οι τζίροι αυτοί θα ενισχύσουν σημαντικά τα δημόσια ταμεία της Πολιτείας. Οι αρμόδιοι, πάντως, αν και θεωρούν αυτονόητη τη νομιμοποίηση του στοιχήματος, προειδοποιούν ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια στο δρόμο της διαδικασίας.

Αυτονόητη θεωρούν τη νομιμοποίηση του στοιχήματος και οι αρμόδιες Αρχές στο Colorado. Ωστόσο, έχει προγραμματιστεί μια σειρά από συζητήσεις ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αποφασιστεί η καλύτερη δυνατή διαδικασία και προστασία των πολιτών.

Το Kentucky, από την άλλη, βρίσκεται εν μέσω των διαδικασιών νομιμοποίησης του στοιχήματος, αλλά και των επαφών με παίχτες της αγοράς. Οι αρμόδιοι αναζητούν τους βέλτιστους τρόπους ανοίγματος της αγοράς επίγειου και online στοιχήματος και οι περισσότερες αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί. Ωστόσο, μια μεγάλη εκκρεμότητα που παραμένει είναι η ανάθεση της ρύθμισης της αγοράς, είτε στην Kentucky Lottery Corporation είτε στην Kentucky Horse Racing Commission.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.