Νέο ρεκόρ τζίρου για την αγορά στοιχήματος της Indiana

Η αγορά στοιχήματος της Indiana συνεχίζει να ξεπερνά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και, όπως φαίνεται, ο Δεκέμβριος του 2020 αποτέλεσε έναν από τους πιο επιτυχημένους μήνες για τις νόμιμες στοιχηματικές της Πολιτείας. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμόδιων Αρχών, ο τζίρος κατά το Δεκέμβριο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, παρόλο που τα έσοδα της αγοράς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Νοεμβρίου.

Τα νέα στοιχεία δικαιώνουν όσους ζητούσαν τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Πολιτεία της Indiana. Το στοίχημα έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές στην Πολιτεία και, ειδικά τους τελευταίους μήνες, αυτό είναι εμφανές στα ρεκόρ που καταρρίπτονται στους τομείς του τζίρου και των εσόδων.

 

Τα νέα ρεκόρ της Indiana για τον Δεκέμβριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι αρμόδιοι στη δημοσιότητα, ο Δεκέμβριος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για την αγορά στοιχήματος της Indiana. Τα έσοδα της αγοράς άγγιξαν τα 24,3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο τζίρος εκτοξεύθηκε στα 313,1 εκατομμύρια δολάρια.

Τα έσοδα δεν κατάφεραν να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ, καθώς ήταν μειωμένα σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020. Ωστόσο, ήταν σχεδόν τα διπλάσια από τα αντίστοιχα του Δεκεμβρίου του 2019, καθώς αυξήθηκαν κατά 102,5%!

Από την άλλη, ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Τα στοιχήματα συνολικής αξίας 313,1 εκατομμυρίων δολαρίων σημαίνουν ότι η αύξηση από τον αντίστοιχο μήνα του 2019 αγγίζει το 93,5%. Παράλληλα, σημαίνει ότι ο τζίρος αυξήθηκε και κατά 24,5% σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020, ο οποίος κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ, με 251,4 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην αγορά στοιχήματος της Indiana, αυτά ήταν το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Στο πρώτο, οι παίχτες στοιχημάτισαν συνολικά 101,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στο δεύτερο 89,7 εκατομμύρια δολάρια. Με ελάχιστη διαφορά μερικών χιλιάδων δολαρίων ακολούθησε το μπέιζμπολ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.