Μειώνεται το δίκτυο επίγειου στοιχήματος των Ladbrokes και Coral στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι Ladbrokes και Coral θα δουν σύντομα το δίκτυο επίγειου στοιχήματος που διατηρούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία να μειώνεται σημαντικά, αφού αμφότερες θα αποχωρήσουν από τα ιπποδρόμια στις δύο χώρες. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία τους, η GVC Holdings, ανακοίνωσε ότι οι Ladbrokes και Coral θα πάψουν να έχουν φυσική παρουσία στα ιπποδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας και πως τα περίπτερα που διατηρούν σήμερα στις εγκαταστάσεις δεκάδων ιπποδρομίων θα πουληθούν σε ανταγωνίστρια εταιρεία στοιχήματος.

Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο των δύο εταιρειών θα μειωθεί σημαντικά στις δύο χώρες. Εκτός από τα εκατοντάδες στοιχηματικά πρακτορεία που διατηρούν οι Ladbrokes και Coral, άλλωστε, διατηρούν και δεκάδες περίπτερα στις εγκαταστάσεις των ιπποδρομίων.

 

Αποχωρούν από τα ιπποδρόμια οι δύο εταιρείες

Οι δύο εταιρείες διατηρούν συνολικά 106 περίπτερα σε δεκάδες ιπποδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία (85 στην πρώτη και 21 στη δεύτερη). Τα περίπτερα αυτά δεν χρησιμεύουν πια στην GVC Holdings, η οποία θεωρεί ότι είναι πλέον ασύμφορα. Σίγουρα, ρόλο στην απόφασή της έπαιξαν και οι δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία, αφού τα περίπτερα αυτά παρέμειναν κλειστά, παράλληλα με τα ιπποδρόμια, για αρκετούς μήνες. Ακόμα και όταν οι ιπποδρομίες ξεκίνησαν να διεξάγονται, όμως, πραγματοποιούνταν κεκλεισμένων των θυρών (και εξακολουθούν να πραγματοποιούνται με αυτόν τον τρόπο), με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επισκέπτες στα ιπποδρόμια και να μην τοποθετούν στοιχήματα στα περίπτερα.

Για αυτό το λόγο, οι Ladbrokes και Coral θα αποχωρήσουν από τα 106 περίπτερα στα αγγλικά και ιρλανδικά ιπποδρόμια. Η GVC, μάλιστα, έχει ήδη βρει αγοραστή για τα περίπτερα. Πρόκειται για την εταιρεία Sid Hooper, η οποία έχει έντονη παρουσία στον συγκεκριμένο τομέα. Άλλωστε, εκτός από τα δικά της περίπτερα, η εταιρεία έχει αγοράσει τα περίπτερα της William Hill, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από τα ιπποδρόμια πριν δύο περίπου χρόνια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.