Στην έκθεση ICE London 2020 ταξιδεύει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο, στον τομέα του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Πρόκειται για την έκθεση ICE London 2020, η οποία φιλοξενεί όλες τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του κόσμου, ενώ αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

Στη συγκεκριμένη έκθεση συμμετέχει φέτος και η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να επισκέπτονται το περίπτερο της εταιρίας και να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες της.

 

Η παρουσία της Goalbet στο ICE London 2020

H έκθεση ICE London 2020 διεξάγεται στις 4-6 Φεβρουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο ExCeL του Λονδίνου, και σε αυτή θα βρίσκονται εκατοντάδες περίπτερα με προτάσεις και υπηρεσίες από τον χώρο του online στοιχήματος, των τυχερών παιχνιδιών του διαδικτύου, αλλά και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που διατίθενται στον επίγειο τομέα.

Στην έκθεση θα βρίσκεται, φυσικά, και η Goalbet, την οποία θα μπορούν να επισκέπτονται οι ενδιαφερόμενοι στο περίπτερο N7-417. Η Goalbet προσκαλεί τους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει και οι εκπρόσωποί της ανυπομονούν να γνωρίσουν κάθε ενδιαφερόμενοι.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.