Με τεχνικό πρόβλημα έκανε το ντεμπούτο της η διαδικασία αδειοδότησης στην ολλανδική αγορά

Η 1η Απριλίου ήταν μια σημαντική ημερομηνία για την ολλανδική αγορά online τυχερών παιχνιδιών, αφού το πρωί θα ξεκινούσε και επίσημα η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων από τις ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενες ιστοσελίδες αναγκάστηκαν να κάνουν μερικές ώρες ακόμα υπομονή, εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος που προέκυψε.

Συγκεκριμένα, ένα τεχνικό πρόβλημα στην online πλατφόρμα κατάθεσης αιτήσεων άδειας δεν της επέτρεψε να λειτουργήσει από το πρωί της 1ης Απριλίου και οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων αναγκάστηκαν να κάνουν υπομονή για μερικές ώρες ακόμα. Η πλατφόρμα, πάντως, λειτούργησε κανονικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

 

Συχνό φαινόμενο οι καθυστερήσεις στην ολλανδική αγορά

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να νομιμοποιήσουν το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου πριν μερικά χρόνια, αλλά οι συνεχείς καθυστερήσεις δεν τους επέτρεψαν να ολοκληρώσουν ακόμα τα σχέδιά τους. Οι αρχικοί υπολογισμοί ήθελαν το επίσημο ντεμπούτο της αγοράς να πραγματοποιείται την 1η Ιανουαρίου του 2021, με τη διαδικασία αδειοδότησης να έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2020. Ωστόσο, οι αρμόδιοι είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα και πολλές καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα το ντεμπούτο της αγοράς να αναβληθεί τρεις φορές.

Πλέον, το πλάνο είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης τους επόμενους μήνες, ώστε η αγορά να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της την 1η Οκτωβρίου του 2021. Ωστόσο, η επικεφαλής της KSA (Kansspelautoriteit), René Jansen, προειδοποιεί ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία έκπτωση στις διαδικασίες και πως η εξασφάλιση άδειας για οποιαδήποτε ιστοσελίδα θα είναι μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.