Συμμαχία για υπεύθυνες διαφημίσεις στην Αγγλία

Τέσσερις από τις μεγαλύτερες online εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία συμμάχησαν, προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού ένα νέο φορέα, με σκοπό την υπεύθυνη διαφημιστική προβολή των υπηρεσιών του online στοιχήματος. Πρόκειται για τις William Hill, Ladbrokes, Paddy Power και Coral, οι οποίες θέσπισαν το νέο ανεξάρτητο όργανο που θα λειτουργεί με βάση τους σχετικούς νόμους.

 

Το νέο αυτό όργανο θα τεθεί σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2015 και θα έχει την εξουσία όχι μόνο να ελέγχει το κατά πόσο οι διαφημίσεις είναι σύμφωνες με το νόμο, αλλά και να τιμωρεί όσες εταιρείες τον καταπατούν, με πρόστιμα και ποινές.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.