Σε μουσείο οι προκλητικές καμπάνιες της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power!

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο του επίγειου και online στοιχήματος και, αν υπάρχει ένας λόγος που έχει γίνει τόσο γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτός είναι οι πρωτότυπες και πολύ συχνά προκλητικές διαφημιστικές καμπάνιες της. Οι προκλητικές καμπάνιες της στοιχηματικής εταιρίας, μάλιστα, είναι τόσο γνωστές που οι υπεύθυνοι έκριναν πως μπορούν να προσελκύσουν κόσμο σε ένα μουσείο αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτές!

Βέβαια, μπορεί να πρόκειται για ένα ακόμη από τα προωθητικά τρικ της Paddy Power, αλλά οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός μουσείου, στο οποίο θα εμφανίζονται οι πιο προκλητικές και γνωστές καμπάνιες της στοιχηματικής εταιρίας!

 

Ένα μουσείο γεμάτο… προκλήσεις!

Το νέο μουσείο θα βρίσκεται στο Δουβλίνο, την ιδιαίτερη πατρίδα της Paddy Power, και θα συγκεντρώνει όλες τις καμπάνιες της στοιχηματικής εταιρίας που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον, έχουν προκαλέσει ή έχουν απλά ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Άλλωστε, στα 30 χρόνια λειτουργίας της, η Paddy Power έχει γίνει συνώνυμη με τη λέξη “mischief” (σκανδαλιά), με αποτέλεσμα το μουσείο να ονομάζεται Museum Of Mischief.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του στις 18 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων, εκ των οποίων πολλά θα είναι διαδραστικά και θα παρουσιάζουν και τη διαδικασία σύλληψης και ανάπτυξης των πρωτότυπων ιδεών. Κάποια από τα εκθέματα, μάλιστα, αποτελούν διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες που αφορούν σε αμφιλεγόμενα ζητήματα (ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της διαφήμισης), όπως οι αμβλώσεις στην Ιρλανδία, τα δικαιώματα των LGBTQ, το Brexit και η διαφθορά στον αθλητισμό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.