Αντιδράσεις για τη νέα… σκανταλιά της Paddy Power

Tα τεχνάσματα του marketing που επιστρατεύει η Paddy Power έχουν τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα πάνω της, αλλά δεν είναι λίγοι και εκείνοι που πολλές φορές πιστεύουν ότι η στοιχηματική εταιρεία το παρατραβά με τις… σκανταλιές της. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και το πρόσφατο τέχνασμα της Paddy Power, η οποία κατηγορείται ότι βεβήλωσε ένα αρχαίο μνημείο.

Πρόκειται για τον Γίγαντα του Cerne Abbas, μια τεράστια φιγούρα που έχει χαραχθεί στο έδαφος από τον 17ο αιώνα, και την οποία χρησιμοποίησε η Paddy Power για να προωθήσει το τουρνουά τένις του Wimbledon.

 

Η νέα… σκανταλιά της Paddy Power

Αναλυτικότερα, μερικές ημέρες πριν την έναρξη του Wimbledon και λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του Βρετανού τενίστα Andy Murray, η Paddy Power αντικατέστησε το ρόπαλο του μνημείου με μια ρακέτα του τένις. Το τέχνασμα αυτό κατόρθωσε να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα στην Paddy Power, αλλά παράλληλα έφερε και αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

Το θέαμα, μάλιστα, αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους επισκέπτες, καθώς μια ομάδα της Paddy Power προχώρησε στην αντικατάσταση του ροπάλου μέσα στη νύχτα, χωρίς κανείς να αντιληφθεί τα σχέδιά της. Φυσικά, η αλλαγή δεν είναι μόνιμη.

 

Αντιδράσεις από το National Trust

Το National Trust, ο οργανισμός που φέρει την ευθύνη συντήρησης και προστασίας του μνημείου, κατηγορεί την Paddy Power για βεβήλωση του μνημείου, καθώς και για πρόκληση ζημιών στην “τεράστια συναισθηματική σύνδεση” που έχουν οι κάτοικοι με τον Γίγαντα του Cerne Abbas.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του National Trust δήλωσε σχετικά: “Είμαστε όλοι λάτρεις του τένις και χαρήκαμε που ακούσαμε τα νέα για τον Andy Murray, αλλά δεν ενθαρρύνουμε καμία βεβήλωση του Γίγαντα του Cerne Abbas, ανεξαρτήτως με τον τρόπο που γίνεται. Ο Γίγαντας του Cerne Abbas είναι ένα προστατευόμενο αρχαίο μνημείο και είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για το τέχνασμα που μπορεί να ενθαρρύνει νέες ζημιές”.

Η Paddy Power, πάντως, υποστηρίζει ότι προχώρησε στο τέχνασμά της μετά από συνεννόηση με το national Trust και πως προχώρησε σε μια γενναιόδωρη δωρεά ως αντάλλαγμα.

Δείτε το βίντεο της Paddy Power.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.