Κέρδη 30.000 ευρώ για έναν τυχερό παίχτη της Netbet!

Ένα από τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος που διατηρεί η Netbet κέρδισε το επιβλητικό ποσό των 30.000 ευρώ με ένα μόνο παρολί, στοιχηματίζοντας μόλις 50 ευρώ! Πρόκειται για τον παίχτη με το username Vertexaner, ο οποίος άλλαξε τη ζωή του με ένα μόνο ποντάρισμα!

 

Αναλυτικότερα, ο Vertexaner πόνταρε το ποσό των 50 ευρώ σε ένα παρολί πέντε σημείων. Το εν λόγω παρολί περιείχε αγώνες ποδοσφαίρου από τα πρωταθλήματα της Ολλανδίας, του Βελγίου και της Ελβετίας και η συνολική απόδοση άγγιξε το 587.00. Μόλις, λοιπόν, διευθετήθηκε και ο τελευταίος αγώνας του παρολί, ο παίχτης εξασφάλισε συνολικά κέρδη αξίας 30.000 ευρώ.

 

H Netbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα προσφέροντας για στοιχηματισμό πάνω από 28 αθλήματα καλύπτοντας όλες τις σημαντικές παγκόσμιες διοργανώσεις,αλλά και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών αφού ο αριθμός τους ξεπερνάει τα 300!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Netbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.