“Έλληνες στο Διάστημα” και στη Novibet!

Τα νέα για την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία έχουν κατακλύσει τα δελτία ειδήσεων και τα υπόλοιπα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο διαδίκτυο και στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όπως ήταν φυσικό, δε θα αργούσε και η στιγμή που θα βλέπαμε κάτι παρόμοιο και στις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και ακολουθούν από κοντά την επικαιρότητα.

 

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν κάνει καμία εντύπωση η νέα κατηγορία ειδικών στοιχημάτων που ανακοίνωσε η Novibet. Πρόκειται για μια σειρά στοιχημάτων που αφορούν στις διαστημικές περιπέτειες των Ελλήνων και υπόσχονται, όχι μόνο διασκέδαση, αλλά και – γιατί όχι; – πλούσια κέρδη στους τολμηρούς που θα τα επιλέξουν!

 

Τα νέα αυτά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet καλύπτουν την υποτιθέμενη πρώτη εξόρμηση των Ελλήνων στο διάστημα και χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε πτυχές όπως ο πρώτος προορισμός της αποστολής, ο οδηγός και η χρηματοδότησή της.

 

Στην κατηγορία των προορισμών, για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στη Σελήνη (που αποτελεί και το φαβορί, με απόδοση 1.32), στον Άρη, στην Αφροδίτη, στο Δία και στον Κρόνο (που αποτελεί και το μεγάλο αουτσάιντερ, με απόδοση 101.00). Μπορούν, επίσης, να στοιχηματίσουν στο αν οι Έλληνες θα επισκεφτούν τη Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης, με απόδοση 1001.00! Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον οδηγό της πρώτης αποστολής, σε λογικές επιλογές, όπως ο Φιοντόρ Γραμματικόπουλος, ή σε εξωφρενικές, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Πάνος Καμμένος, ο Μπρους Γουίλις ή ο Κώστας Μήτρογλου! Τέλος, υπάρχει και η επιλογή του χρηματοδότη της ελληνικής αποστολής, με σημεία που προβλέπουν ανάμειξη της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Τουρκίας, μεταξύ άλλων!

 

Όσο παράλογα κι αν ακούγονται τα παραπάνω, αποτελούν επιλογές στοιχηματισμού στη Novibet, χάρη στη νέα και διασκεδαστική κατηγορία στοιχημάτων που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.