Νομικοί μπελάδες για στελέχη της Bwin στη Γαλλία

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας GamingIntelligence, οι γαλλικές Αρχές κινήθηκαν νομικά ενάντια σε δύο στελέχη της ιστοσελίδας στοιχήματος Bwin, με την αιτιολογία ότι παρέβησαν το νόμο περί τυχερών παιχνιδιών. Τα δύο στελέχη της εταιρείας online στοιχήματος που βρήκαν το μπελά τους είναι οι νυν και πρώην CEO της bwin.party, Norbert Teufelberger και Manfred Bodner, αντίστοιχα.

 

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αναφέρουν πως οι δύο CEO πρόσφεραν παρανόμως (αφού η γαλλική νομοθεσία δεν επιτρέπει στις στοιχηματικές εταιρίες  δραστηριοποίηση online στοιχήματος στη χώρα) στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια καζίνο σε Γάλλους υπηκόους, την περίοδο 2003-2005. Το πρόστιμο, τέλος, που καλείται να πληρώσει ο καθένας, ανέρχεται στα 40.000 ευρώ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.