Πλήρης αισθητική ανανέωση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Paddy Power

Η Paddy Power διέθετε ανέκαθεν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αισθητικά ιστοσελίδες, κυρίως χάρη στις εικόνες που συνόδευαν τις προσφορές της και τα “κόλπα” του μάρκετινγκ που δημοσίευε σε αυτή. Ωστόσο, στην ουσία της, η ιστοσελίδα ήταν συνηθισμένη, με τις κλασικές λίστες επιλογών στοιχηματισμού και τα μενού που έχουμε συνηθίσει σε κάθε εταιρεία στοιχήματος.

Αυτή η εικόνα άλλαξε πρόσφατα, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ανανεώσουν αισθητικά την ιστοσελίδα. Όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, βέβαια, παρέμειναν και στο νέο σχεδιασμό, αλλά αυτός ενισχύθηκε με μια πιο μοντέρνα εικόνα.

 

Οι αλλαγές στην εμφάνιση της στοιχηματικής ιστοσελίδας

Πρώτα απ’ όλα, η Paddy Power άλλαξε τα κλασικά μενού της. Για παράδειγμα, το μενού των αθλημάτων είναι πλέον πιο πολύχρωμο και διαθέτει και εικονίδια για κάθε άθλημα. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν και το κλασικό Α-Ζ μενού. Επιπλέον, στην κεντρική σελίδα έχει απελευθερωθεί μεγαλύτερος χώρος, γεγονός που αφήνει κάθε επιλογή να… αναπνέει.

Όσοι περιηγηθούν στην κεντρική σελίδα της Paddy Power θα δουν μεν λιγότερες επιλογές, αλλά δε θα χάσουν τις κορυφαίες προτάσεις σε αγώνες ποδοσφαίρου, ιπποδρομιών και άλλων δημοφιλών αθλημάτων. Κάθε αγώνα συνοδεύεται από τις αποδόσεις στις κυριότερες αγορές, οι οποίες ενισχύονται με φωσφορίζοντα χρώματα, ενώ μπορούν να επιλέξουν και από το μενού στην κορυφή, το οποίο περιλαμβάνει τους κορυφαίους αγώνες, αυτούς του live στοιχήματος και αυτούς που ξεκινούν άμεσα.

 

Αλλαγές πέρα από την κεντρική σελίδα

Το ίδιο μοτίβο σχεδιασμού θα συναντήσει κανείς σε οποιαδήποτε σελίδα κι αν ανοίξει. Παράλληλα, σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στην απεικόνιση των προσφορών, των νέων και των υπόλοιπων υπηρεσιών. Επιπλέον, οι στοιχηματικές αγορές σε κάθε άθλημα έχουν οργανωθεί πλέον καλύτερα, αφού είναι χωρισμένες σε διαφορετικές κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν και τις αποκλειστικές αγορές της Paddy Power.

Τέλος, όσον αφορά στον τομέα της πρακτικότητας, οι παίχτες θα βρουν συνδέσμους που θα τους οδηγήσουν στα δημοφιλέστερα σημεία (όπως οι προσφορές, το καζίνο κτλ.), χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.