Κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στα eSports αναδείχθηκε η Pinnacle

Η Pinnacle ήταν μία από τις στοιχηματικές εταιρείες που ξεχώρισαν στα πρόσφατα βραβεία της ιστοσελίδα SBC News. Η Pinnacle αναδείχθηκε ως η κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα στον τομέα των eSports στα SBC Awards, διατηρώντας τον τίτλο της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τα SBC Awards διοργανώθηκαν πριν μερικές ημέρες στο HAC Artillery Gardens του Λονδίνου και στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 500 επαγγελματίες του χώρου των τυχερών παιχνιδιών και του στοιχήματος. Συνολικά, απονεμήθηκαν 28 βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες, για τις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, τις καλύτερες υπηρεσίες σε διαφορετικούς τομείς στοιχηματισμού και άλλες. Η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle ήταν αυτή που για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε στον τομέα του στοιχήματος στα eSports.

 

Η καλύτερη ιστοσελίδα στοιχηματισμού στα eSports

Η ιστοσελίδα της Pinnacle για στοιχηματισμό στα eSports (η οποία, μάλιστα, ανανεώθηκε πρόσφατα και ήδη διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο και για το 2018, καθώς βελτίωσε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της) αναδείχθηκε η κορυφαία για το 2017 στα SBC Awards. Παράλληλα, στον τομέα της προσφοράς υπηρεσιών στα eSports αναδείχθηκε κορυφαία η Betradar, η οποία προσφέρει την κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης και στατιστικών στην αγορά.

Για την βράβευση της στοιχηματικής εταιρείας μίλησε ο Marco Blume, εκπρόσωπος της Pinnacle, ο οποίος ανέφερε: “Το να αναδειχθούμε κορυφαία στοιχηματική εταιρεία eSports στα SBC Awards και, μάλιστα, απέναντι σε τόσο δύσκολους αντιπάλους, κλείνει με τον καλύτερο τρόπο άλλη μια φανταστική χρονιά για την Pinnacle. Αυτή είναι απλά μια ανταμοιβή για όλη τη δουλειά που έχουμε ρίξει στη νέα ιστοσελίδα των eSports, οπότε θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα για τις προσπάθειές της”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.