Συμμαχία Αγγλίας-Γαλλίας κατά των παράνομων στοιχηματικών πρακτικών

Η Αγγλία και η Γαλλία υπέγραψαν μια συμφωνία συμμαχίας κατά των παράνομων στοιχηματικών πρακτικών και της χειραγώγησης των αγώνων, με σκοπό την προστασία του αθλητισμού και των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων που έχουν αναλάβει τα επόμενα χρόνια. Οι δύο χώρες θα ανταλλάξουν τεχνογνωσία και εμπειρίες, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους να εμποδίσουν την χειραγώγηση αγώνων και τα ύποπτα στοιχήματα.

Ήδη, μάλιστα, σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος χαιρέτισε τη νέα κρατική συμμαχία, ενώ και η ESSA, ο διεθνής φορέας αξιοπιστίας του στοιχήματος, συνεχάρη τις δύο χώρες για την πρωτοβουλία τους.

 

Αγγλία-Γαλλία, συμμαχία…

Οι δύο χώρες υπέγραψαν μια διακύρηξη των προθέσεών τους να συνεργαστούν στο ευαίσθητο θέμα της χεριαγώγησης αθλημάτων και των παράνομων στοιχηματικών πρακτικών. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Αγγλία θα προσφέρει αρχικά την τεχνογνωσία που αποκόμισε στον τομέα αυτό, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων (και Παραολυμπιακών Αγώνων) του 2012 και του Παγκοσμίου Κυπέλλιυ Ράγκμπι του 2015. Αντίστοιχα, η Γαλλία προετοιμάζεται για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι του 2023, ενώ ένα χρόνο αργότερα θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με άλλα λόγια, και οι δύο χώρες έχουν σημαντική εμπειρία στον τομέα της καταπολέμησης φαινομένων παράνομου στοιχηματισμού και η συνεργασία τους θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους.

 

Οι έπαινοι της ESSA

Η ESSA δήλωσε τεράστια ικανοποίηση μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία και ο γενικός γραμματέας της, Khalid Ali, ανέφερε: “H Αγγλία και η Γαλλία είναι άξιες συγχαρητηρίων για τη σύναψη της συμφωνίας για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στον αθλητισμό και των παράνομων στοιχηματικών πρακτικών. Και οι δύο χώρες έχουν δώσει προτεραιότητα στην ακεραιότητα και έχουν αναπτύξει μοντέλα που θεωρούνται κορυφαία στον τομέα τους. Αυτή η κίνηση ενισχύει ακόμη περισσότερο την πληροφόρηση που θα έχουν στο εξής και μπορεί μόνο να ωφελήσει την ακεραιότητα του στοιχηματισμού και της διεξαγωγής αθλητικών γεγονότων”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.