900 πρακτορεία ετοιμάζεται να κλείσει η εταιρεία στοιχήματος William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill δραστηριοποιείται και στον τομέα του επίγειου στοιχήματος, με εκατοντάδες πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, οι νέοι αγγλικοί νόμοι για το επίγειο στοίχημα την αναγκάζουν να εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει πολλά από αυτά.

Οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της εταιρείας, άλλωστε, ανακοίνωσαν πως ετοιμάζονται να κλείσουν 900 καταστήματα από τον ερχόμενο Απρίλιο, όταν τεθούν επίσημα σε ισχύ οι νέοι νόμοι.

 

Ο νόμος που αναγκάζει τη William Hill σε κλείσιμο των πρακτορείων

Ο νόμος που ευθύνεται για την απόφαση της William Hill να κλείσει 900 από τα πρακτορεία της είναι αυτός που μειώνει το ανώτατο ποσό στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού στις 2 λίρες. Το συγκεκριμένο μέτρο πάρθηκε για την προστασία των παιχτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, αλλά θα προκαλέσει σημαντικές οικονομικές ζημίες σε όσες εταιρείες δραστηριοποιούνται στο επίγειο στοίχημα.

Οι οικονομικές αυτές ζημίες είναι που αναγκάζουν τη William Hill να προχωρήσει σε κλείσιμο των πρακτορείων της. Ήδη, άλλωστε, τα έσοδα της William Hill από τα πρακτορεία της σημείωσαν πτώση κατά 15% το φθινόπωρο και η εικόνα αναμένεται να είναι πολύ χειρότερη από τον ερχόμενο Απρίλιο, όταν θα τεθεί σε ισχύ το νέο μέτρο.

Για αυτό το λόγο, η William Hill ετοιμάζεται να κλείσει 900 από τα πρακτορεία της. Η αρχή θα γίνει από τον Απρίλιο, όταν θα τεθεί σε ισχύ το νέο μέτρο, και το κλείσιμο των πρακτορείων θα συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες.

Η William Hill, τέλος, δε θα είναι η μόνη εταιρεία που θα χτυπηθεί από το συγκεκριμένο μέτρο. Ανταγωνίστριές της, όπως η Ladbrokes Coral, βρίσκονται στην ίδια διαδικασία και ο αριθμός των πρακτορείων επίγειου στοιχήματος αναμένεται να μειωθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.