Αύξηση των εθελοντικών αποκλεισμών στην αγγλική αγορά προκάλεσε η πανδημία

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η GamStop, διαχειρίστρια του εθνικού προγράμματος εθελοντικού αποκλεισμού από τα τυχερά παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πανδημία προκάλεσε αρκετά προβλήματα εθισμού στους παίχτες της χώρας, με αποτέλεσμα να αυξηθούν αρκετά οι αιτήσεις για εθελοντικό αποκλεισμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία της GamStop, οι παίχτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού αυξήθηκαν κατά 21%, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

Η αύξηση των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού ακολούθησε την αύξηση στη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ειδικά σε περιόδους lockdown, ο εγκλεισμός οδήγησε πολλούς στα online τυχερά παιχνίδια, καθώς δεν είχαν τις εναλλακτικές που προσφέρει ο επίγειος τομέας.

 

Τα στοιχεία της GamStop για το πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η GamStop, οι νέες αιτήσεις για εθελοντικό αποκλεισμό από τα τυχερά παιχνίδια αυξήθηκαν κατά 21% στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών. Η αύξηση αυτή, σύμφωνα με την GamStop, σχετίζεται με την αύξηση συμμετοχής στα online τυχερά παιχνίδια που παρατηρήθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα.

Μέχρι σήμερα, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού περισσότερα από 200.000 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους τελευταίους μήνες οι νέες αιτήσεις έχουν αυξηθεί δραματικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 22 Φεβρουαρίου του 2021 έκαναν αίτηση 326 άτομα, αριθμός ρεκόρ για τις ημερήσιες αιτήσεις στο πρόγραμμα. Οι περισσότεροι από τους παίχτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πάντως, είναι άντρες, αφού τα στοιχεία της GamStop δείχνουν ότι μόλις το 29% των αιτήσεων προέρχονται από γυναίκες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.