Γυρίζουν την πλάτη τους στο παράνομο στοίχημα οι Αμερικανοί παίχτες

Ο αμερικανικός οργανισμός Conscious Gaming, που δραστηριοποιείται στον τομέα του υπεύθυνου παιχνιδιού, είναι αισιόδοξος για την επιτυχία της αγοράς νόμιμου στοιχήματος έναντι της αγοράς του παράνομου στοιχήματος και πρόσφατα παρουσίασε μια σειρά από στοιχεία που δικαιολογούν την αισιοδοξία αυτή. Σύμφωνα με τον Conscious Gaming, τα πρόσφατα ρεκόρ τζίρου που σημειώθηκαν σε αρκετές Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα δείχνουν ότι οι Αμερικανοί παίχτες γυρίζουν την πλάτη τους στο παράνομο στοίχημα και προτιμούν τις νόμιμες και αξιόπιστες ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο οργανισμός, ειδικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεπεράστηκε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τζίρου στο νόμιμο στοίχημα των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι πολλοί παίχτες που έως πρόσφατα προτιμούσαν παράνομες ιστοσελίδες πλέον στοιχηματίζουν μόνο νόμιμα, μέσω ιστοσελίδων που έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια στις Πολιτείες που διαμένουν.

 

Η αισιοδοξία για την εξάλειψη του παράνομου στοιχήματος

Τα στοιχεία που χρησιμοποίησε ο Conscious Gaming, προκειμένου να καταλήξει στα συμπεράσματα που ανακοίνωσε, προήλθαν κατά κύριο λόγο από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του NFL Conference Championship. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 30 εκατομμύρια συναλλαγές στις 17 Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το online στοίχημα. Ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά 260%, σε σχέση με το αντίστοιχο Σαββατοκύριακο του 2020.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι το 25% αυτών των συναλλαγών προήλθε από δύο Πολιτείες που μόλις νομιμοποίησαν το online στοίχημα: τη Virginia και το Michigan. Στις δύο αυτές Πολιτείες πραγματοποιήθηκαν 7,5 εκατομμύρια συναλλαγές, μέσω 400.000 λογαριασμών online στοιχήματος, γεγονός που σημαίνει ότι, ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία όσων στοιχημάτιζαν μέχρι τώρα σε παράνομες ιστοσελίδες προτιμά πλέον τη νόμιμη και πιο αξιόπιστη οδό.

Σύμφωνα με τον Conscious Gaming, τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι οι Αμερικανοί προτιμούν να στοιχηματίζουν νόμιμα, όταν έχουν τη δυνατότητα. Και αυτό με τη σειρά του δείχνει ότι, όσο η αγορά νόμιμου online στοιχήματος γιγαντώνεται στις ΗΠΑ τόσο συρρικνώνεται η αγορά του παράνομου στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.