Νέο αφεντικό στη Betsson

Ο Ulrik Bengtsson είναι ο νέος CEO και πρόεδρος της Betsson. Η εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε πως ο νυν επικεφαλής του θυγατρικού ομίλου BML Group Maltese θα αντικαταστήσει τον Pontus Lindwall, ο οποίος αποτελεί αυτή τη στιγμή και CEO και πρόεδρο της εταιρείας, μετά την περσινή αποχώρηση του Magnus Silfverberg.

 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Betsson, ο Bengtsson ανέλαβε τις δύο κορυφαίες θέσεις, χάρη στη φήμη του μέσα στην εταιρεία και στην τεράστια εμπειρία του στον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πελάτες. Παράλληλα, μάλιστα, θα παραμείνει και στη θέση στελέχους που διατηρεί στη BML.

 

Ο νέος CEO και πρόεδρος της Betsson δήλωσε: «Έχω αποτελέσει κομμάτι ενός απίστευτου ταξιδιού τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τη Betsson, αλλά νομίζω πως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της μεταμόρφωσης της δομής ολόκληρης της βιομηχανίας, η οποία συντελείται μέσω της συνεχόμενης ροής δραστηριότητας στον online τομέα. Στο ρόλο μου ως CEO και πρόεδρος της Betsson, θα συνεχίσω να εξασφαλίζω πως η εταιρεία θε επικεντρώνει πρώτα στους πελάτες της και έπειτα στις νέες τεχνολογίες, όπου είναι απαραίτητο. Με τον τρόπο αυτό, η Betsson θα συνεχίσει να κερδίζει μερίδιο της αγοράς. Η στρατηγική μας, άλλωστε, να αναπτυχθούμε, οργανικά και μέσω εξαγορών, παραμένει σε ισχύ».

 

H Betsson είναι σουηδικής καταγωγής, δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος ενώ η ιστορία της εταιρίας ξεκινά το 1963.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.