Νέα επικεφαλής τομέα Προϊόντων και Τεχνολογίας στην εταιρεία στοιχήματος William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill ενίσχυσε την ομάδα στελεχών της με την πρόσληψη της Nedda Kaltcheva, στη θέση της επικεφαλής του τομέα Προϊόντων και Τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη θέση έχει διεθνή ισχύ και η νέα επικεφαλής θα συντονίζει τις δράσεις των σχετικών τμημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις ευρωπαϊκές έως τις αμερικανικές αγορές.

Η Nedda Kaltcheva θα εργάζεται από τη Μάλτα, όπου βρίσκονται τα γραφεία τεχνολογίας της William Hill (πρόκειται για τα πρώην γραφεία της Mr. Green, την οποία εξαγόρασε η William Hill το 2018), και θα είναι υπεύθυνη για κάθε νέο προϊόν και τεχνολογία που θα αναπτύσσουν τα τεχνολογικά τμήματα της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Η προϋπηρεσία και τα νέα καθήκοντα της Kaltcheva

Η Nedda Kaltcheva έχει μεγάλη προϋπηρεσία, όχι μόνο στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά και σε αυτόν των online τυχερών παιχνιδιών. Άλλωστε, έχει διατελέσει επικεφαλής της ομάδας μηχανικών της Stars Group (ιδιοκτήτριας της Sky Bet και του PokerStars, μεταξύ άλλων). Επιπλέον, έχει εργαστεί και στην εταιρεία υπηρεσιών logistics Manna, όπου έχει διατελέσει CTO του ευρωπαϊκού τμήματος.

Στη νέα της θέση, η Kaltcheva θα αναλάβει τον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων, τον τομέα υποστήριξης ΙΤ και κάθε νέο project που εμπίπτει στον τομέα της τεχνολογίας, σε διεθνές επίπεδο. Τέλος, θα λογοδοτεί απευθείας στον επικεφαλής του τομέα τεχνολογίας της William Hill, Satty Bhens. Ο οποίος δήλωσε για τη νέα πρόσληψη:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τη Nedda στη διεθνή ομάδα της William Hill στη Μάλτα. Με τη δημιουργία της νέας αυτής θέσης στις διεθνείς επιχειρήσεις μας, σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τις δυνατότητές μας στον τομέα των προϊόντων και τεχνολογιών και να επικεντρωθούμε στο υπεύθυνο παιχνίδι σε διεθνές επίπεδο”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.