Στοιχηματικό σκάνδαλο με επικεφαλής της Sportradar

Ένας από τους επικεφαλής της Sportradar, της εταιρείας που αναλαμβάνει να καλύπτει στον τομέα των ζωντανών μεταδόσεων και των στατιστικών διάφορες διοργανώσεις και αθλήματα, εμπλέκεται σε στοιχηματικό σκάνδαλο. Πρόκειται για τον επικεφαλής του τμήματος eSports της Sportradar, James Watson, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες στοιχημάτιζε σε τουρνουά eSports, παρόλο που η θέση του δεν του το επέτρεπε.

Βέβαια, ο Watson δεν έκανε κάτι παράνομο ούτε εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις. Ωστόσο, η ιδιότητά του είναι ασύμβατη με το να στοιχηματίζει, ειδικά σε διοργανώσεις που αφορούν στα eSports.

Αποτέλεσμα των καταγγελιών αυτών ήταν η Sportradar να ανακοινώσει την αποχώρηση του πρώην πλέον επικεφαλής του τομέα eSports.

 

Οι λεπτομέρειες του σκανδάλου

Αναλυτικότερα, η Sportradar ανακοίνωσε ότι ο Watson συνήθιζε να στοιχηματίζει, παρά το ασύμβατο της θέσης του, σε τουρνουά και αναμετρήσεις eSports. Οι καταγγελίες δεν κάνουν λόγο για κάποια παράνομη πρακτική, ενώ και τα ποσά που φέρεται να στοιχημάτιζε (μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unikrn) ήταν μικρά. Οι καταγγελίες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν από τον CEO της Unikrn, Rahul Sood, ο οποίος αποκάλυψε τις συνήθειες του Watson.

 

Η ανακοίνωση της Sportradar

Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, η Sportradar αποφάσισε την αποπομπή του επικεφαλής του τομέα eSports, ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για θέμα πολιτικής της εταιρείας, αφού δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο Watson εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για να εξασφαλίσει εμπιστευτικές πληροφορίες για τα στοιχήματά του.

Παράλληλα, τόνισε ότι, παρά το γεγονός ότι τα ποσά ήταν μικρά και δεν αποκαλύφθηκε κάποια αθέμιτη πρακτική, οι σχετικοί κανονισμοί της εταιρείας δεν είναι γκρίζοι, αλλά άσπροι και μαύροι, γεγονός που σημαίνει ότι η αποπομπή του ήταν αυτονόητη.

Να σας θυμίσουμε πως η Sportradar επεκτάθηκε στον τομέα των eSports τον Σεπτέμβριο του 2017.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.