Νέος επικεφαλής Δημοσίων σχέσεων στην εταιρεία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στιχήματος Bet365 ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στην ομάδα των στελεχών της, καθώς προσέλαβε την Ursula Servis ως επικεφαλής του τομέα Δημοσίων Σχέσεων. Η Servis είναι εξαιρετικά έμπειρη, όχι μόνο στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και σε αυτόν του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα, αφού έχει προϋπηρεσία σε εμπορικά όργανα στοιχηματικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πλέον, η Servis θα αναλάβει το σύνολο του τομέα των Δημοσίων Σχέσεων της Bet365 και θα ηγηθεί των πρωτοβουλιών επικοινωνίας της στοιχηματικής εταιρείας, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Η εμπειρία της νέας επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων της Bet365

Η Ursula Servis έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και των τυχερών παιχνιδιών. Άλλωστε, τα δύο τελευταία χρόνια εργαζόταν ως επικεφαλής του τομέα Επικοινωνίας της BGC (Betting and Gaming Council) του συλλογικού εμπορικού οργάνου των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Servis ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση το 2019, όταν θεσπίστηκε η BGC και παρέμεινε σε αυτή τη θέση έως πρόσφατα. Παράλληλα, η Servis έχει εργαστεί και στην Association of British Bookmakers, άλλο ένα συλλογικό εμπορικό όργανο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτό σημαίνει ότι η νέα επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων της Bet365 δεν είναι μόνο έμπειρη στον τομέα της Επικοινωνίας, αλλά και στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Επιπλέον, το γεγονός ότι εργαζόταν σε συλλογικά όργανα του τομέα σημαίνει ότι έχει μια σφαιρική εικόνα για την αγορά τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Και η εμπειρία της αυτή θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στο μέλλον, ειδικά εν όψει των αλλαγών που προετοιμάζονται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επαναξιολογήσει το νόμο που διέπει τη λειτουργία της. 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.