Δύο βήματα πιο κοντά στο αμερικανικό όνειρο η William Hill

Με δύο νέες κινήσεις της, η στοιχηματική εταιρεία William Hill ενισχύει ακόμη περισσότερο την στρατηγική της για την επέκταση των δράσεων της στη νεότευκτη αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος δε χάνουν ευκαιρία να δηλώσουν ότι επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην αγορά των ΗΠΑ και πρόσφατα φρόντισαν να βρεθούν δύο βήματα πιο κοντά στο αμερικανικό όνειρο.

Αναλυτικότερα, η William Hill ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου στελέχους στη διοίκηση της εταιρείας, ενός στελέχους με μεγάλη εμπειρία στην αμερικανική αγορά, αλλά και την πώληση μιας σειράς επίγειων εγκαταστάσεων στοιχηματισμού, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα για τη στρατηγική ανάπτυξής της στις ΗΠΑ.

 

Νέο στέλεχος με εμπειρία στις ΗΠΑ

Το νέο στέλεχος της William Hill είναι ο Gordon Wilson, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του ανεξάρτητου και μη εκτελεστικού διευθυντή, από τις 2 Ιανουαρίου, όταν αποχωρήσει ο Roy Gardner. O Wilson είναι ο πρόεδρος και CEO της εταιρείας Travelport Worldwide και διαθέτει τεράστια εμπειρία στην αμερικανική αγορά. Για αυτό το λόγο, τα στελέχη της William Hill έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους και έχουν ήδη αναθέσει στον Wilson μεγάλο κομμάτι της στρατηγικής επέκτασης στην αμερικανική αγορά.

 

Πώληση των πρακτορείων των αγγλικών ιπποδρομίων

Παράλληλα, η William Hill ανακοίνωσε ότι πούλησε τα στοιχηματικά πρακτορεία της που φιλοξενούνταν στα αγγλικά ιπποδρόμια. Πρόκειται για 82 καταστήματα και περίπτερα που φιλοξενούνταν σε διάφορα ιπποδρόμια ανά την Αγγλία και τα οποία πουλήθηκαν έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ στον ανεξάρτητο bookmaker Sid Hooper.

Η William Hill ξεκαθάρισε ότι η πώληση των πρακτορείων αυτών σχετίζεται με τα σχέδια επέκτασής της στην αμερικανική αγορά στοιχήματος. Άλλωστε, τα έσοδά τους τα τελευταία χρόνια ήταν μειωμένα και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τροφοδοτήσουν το αμερικανικό όνειρο της εταιρείας στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.