Αποχωρεί ο CCO της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes ανακοίνωσε πως ο Διευθυντής Πελατών (CCO), Kristof Fahy, πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του. Η ανακοίνωσε έγινε προς τους μετόχους και τα ΜΜΕ από την ηγεσία της συγχωνευμένης πλέον Ladbrokes Coral και αναφέρει πως ο Fahy θα αναζητήσει πλέον νέες ευκαιρίες εργασίας.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρείας έχει ως εξής: “Με το πέρας της επιτυχημένης σύνδεσης των ενεργειών του μάρκετινγκ και τις αλλαγές που έχουν έρθει στους τομείς του ψηφιακού τομέα και του τομέα λιανικής, ο CCO μας, Kristof Fahy, αποφάσισε πως είναι ώρα να αναζητήσει νέες ευκαιρίες εργασίας”.

 

Η πορεία του Fahy στη Ladbrokes

O Kristof Fahy ξεκίνησε την καριέρα του στη Ladbrokes το 2015, προερχόμενος από το Telegraph Media Group. Αρχικά, εργάστηκε ως Επικεφαλής του τομέα Μάρκετινγκ (CMO), κατά τη διάρκεια του επαναλανσαρίσματος των ψηφιακών υπηρεσιών της στοιχηματικής εταιρείας. Το 2016, μετά την απόφαση συγχώνευσης της Ladbrokes με την Coral, ο Fahy ανέλαβε τα καθήκοντα του CCO, φροντίζοντας για τον συντονισμό των πρωτοβουλιών του μάρκετινγκ. Παράλληλα, ανέλαβε την επίβλεψη διάφορων συγχωνεύσεων τμημάτων μάρκετινγκ, στο πλαίσιο της συγχώνευσης.

 

Τα επόμενα βήματα της Ladbrokes

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ladbrokes, τέλος, ο Fahy θα παραμείνει στη θέση του έως τον Σεπτέμβριο και θα αποχωρήσει στα τέλη του μήνα. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να αναζητήσουν άμεσο αντικαταστάτη του. Αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι τα εναπομείναντα καθήκοντα της θέσης του CCO (μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο στοιχηματικών εταιρειών) θα επωμιστεί κάποιο άλλο στέλεχος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.