Αποχώρησε ο διευθυντής στοιχήματος της Winner

Ο διευθυντής του τομέα του online στοιχήματος της στοιχηματικής εταιρίας Winner, Tsahi Shmuel, αποχώρησε, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπευθύνων. Ο Shmuel θα ενταχθεί στις τάξεις της Market Box Media, όπου θα διατελέσει διευθυντής του μάρκετινγκ.

 

Η συγκεκριμένη αποχώρηση δεν ήταν αναμενόμενη και η Winner αναζητά τον αντικαταστάτη του πρώτη διευθυντή της εντός και εκτός των τάξεων της εταιρείας. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις της, μα ούτε και κάποια ονόματα υποψηφίων αντικαταστατών.

Η Winner ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που παρέχουν και ειδικά στοιχήματα όπως στην πολιτική,στη show business.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Winner και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Winner ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη