Νέος επικεφαλής χορηγιών και δημοσίων σχέσεων στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

H στοιχηματική εταιρία Interwetten ανακοίνωσε μια νέα αναδιάρθρωση στην ομάδα στελεχών της, καθώς ένα νέο πρόσωπο ανέλαβε τον τομέα χορηγιών και δημοσίων σχέσεων. Ο νέος επικεφαλής του τομέα είναι ο Lukas Reichl, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα, χάρη στην προϋπηρεσία του στην Sportradar.

Ο Reichl αποτελεί ένα ακόμη από τα φρέσκα πρόσωπα που απαρτίζουν τη διοικητική ομάδα της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten. Θυμίζουμε ότι η εταιρία αποφάσισε να… φρεσκάρει τον συγκεκριμένο τομέα μέσα στο 2019, κάνοντας την αρχή με το νέο CEO, τον 27χρονο Dominik Beier!

 

Νέο, αλλά έμπειρο πρόσωπο στον τομέα δημοσίων σχέσεων

Ο Lukas Reichl ανέλαβε ήδη τα νέα του καθήκοντα και θα φροντίσει να αξιοποιήσει στο έπακρο τη μεγάλη εμπειρία που έχει στον συγκεκριμένο τομέα. Πριν εργαστεί στην Interwetten, άλλωστε, εργαζόταν στην Sportradar, ως υπεύθυνος χορηγιών της αυστριακής πλατφόρμας live streaming LAOLA1, και είχε αναλάβει την επίβλεψη συνεργασιών με τις διοργανώσεις μπάσκετ, χάντμπολ και χόκεϊ της χώρας. Πριν από τη Sportradar, επίσης, εργαζόταν στο διαφημιστικό πρακτορείο EEP Werbeagentur και είχε αναλάβει σημαντικούς λογαριασμούς, όπως αυτούς των Subaru DACH, Samsung Austria και Stroh Rum.

Πλέον, θα διαχειρίζεται τις σημαντικότερες χορηγίες της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και θα αναλάβει την επέκταση της εταιρίας σε νέες κατηγορίες αθλητισμού.

Ο νέος επικεφαλής του τομέα χορηγιών και δημοσίων σχέσεων της Interwetten, τέλος, δήλωσε για τα νέα του καθήκοντα: “Τα τελευταία χρόνια γνώρισα πολύ καλά το τοπίο των αυστριακών και διεθνών χορηγιών. Η Interwetten αποτελεί μία από τις πιο γνωστές εταιρίες στοιχήματος σε Αυστρία και Γερμανία εδώ και χρόνια και είναι πολύ επιτυχημένη στον τομέα της. Το να έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου και τις μεθόδους μου σε μια τόσο ενεργή εταιρία είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό καθήκον για εμένα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.