Νέα αποχώρηση από τη διοικητική ομάδα της εταιρίας στοιχημάτων William Hill

Οι ανακατατάξεις στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό, αφού το γραφείο Τύπου της εταιρείας ανακοινώνει μια νέα αποχώρηση κάθε μερικές ημέρες! Αυτή τη φορά έρχεται η σειρά της ανακοίνωσης για την αποχώρηση του Itai Hadas, του επικεφαλής του τομέα omni-channel εργασιών.

Θυμίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες, η μία ανακοίνωση για αποχώρηση στελεχών της William Hill διαδέχεται την άλλη, όχι μόνο λόγω της επιθυμίας κάποιων υπευθύνων να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες, αλλά και λόγω του ανακατέματος της τράπουλας που πραγματοποιεί η ηγεσία της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Οι λόγοι για την αποχώρηση του Itai Hadas

O Itai Hadas ξεκίνησε να εργάζεται για τη William Hill τον Απρίλιο του 2017 και ανέλαβε το τιμόνι του τομέα omni-channel στρατηγικής. Ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί έως και αυτή τη στιγμή ένα ξεχωριστό τμήμα της λειτουργίας της εταιρείας στοιχημάτων, αλλά πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα συγχωνευθεί με το βασικό τμήμα λειτουργίας της William Hill, προκαλώντας ανακατατάξεις στους εργαζομένους.

Αυτός ο λόγος εικάζεται πως είναι και ο πιθανότερος για την αποχώρηση του Itai Hadas, o οποίος θα παραμείνει προσωρινά στη θέση του, έως την άνοιξη. Παράλληλα, τα στελέχη της William Hill θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του, προσωρινό ή μόνιμο. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχει ανακοινωθεί καμία λεπτομέρεια για το στέλεχος που θα αναλάβει το τιμόνι του τομέα omni-channel στρατηγικής και για το αν θα αναζητηθεί εντός της στοιχηματικής εταιρείας ή εκτός.

Θυμίζουμε πως η τελευταία αποχώρηση που ανακοινώθηκε ήταν αυτή του David Lowden,μη εκτελεστικού διευθυντή του ΔΣ της William Hill.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.