Νέος μη εκτελεστικός διευθυντής για τη Ladbrokes-Coral

Η Ladbrokes Coral ανακοίνωσε την πρόσληψη ενός νέου μη εκτελεστικού διευθυντή στη σύνθεση των στελεχών της. Πρόκειται για την Annemarie Durbin, η οποία θα καταλάβει άμεσα της θέση της, ενώ θα αναλάβει επιπλέον καθήκοντα από την 1η Μαρτίου 2017, ως μέλος των επιτροπών ελέγχου, αποδοχών, κοινωνικής ευθύνης και διορισμών.

 

Η Durbin διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα της, καθώς έχει διατελέσει μη εκτελεστική διευθύντρια στις εταιρείες WHSmith και Santander UK. Η συνολική της προϋπηρεσία υπολογίζεται στα 25 χρόνια, με εμπειρία στους τομείς των διεθνών τραπεζικών συναλλαγών και των οικονομικών υπηρεσιών γενικότερα.

 

Ο John Kelly, πρόεδρος του ΔΣ της Ladbrokes Coral, τέλος, δήλωσε σχετικά: “Μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης και τη δημιουργία της Ladbrokes Coral, έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να δημιουργήσουμε ένα διοικητικό συμβούλιο που διαθέτει τη σχετική εμπειρία και τις γνώσεις που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις νέες ευκαιρίες που οραματιζόμαστε για την επιχείρηση. Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω την Annemarie στο ΔΣ της Ladbrokes Coral. Φέρνει μαζί της σημαντική επιχειρησιακή, στρατηγική και οικονομική εμπειρία στο ρόλο της, συμπεριλαμβανομένης και της γνώσης διοίκησης μιας εταιρείας με διεθνή παρουσία”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.