Πρακτορείο επίγειου στοιχήματος στην Washington άνοιξε η στοιχηματική εταιρεία William Hill

H στοιχηματική εταιρεία William Hill έχει αποκτήσει εδώ και μερικούς μήνες την απαραίτητη άδεια, ώστε να δραστηριοποιείται νόμιμα στην Πολιτεία της Washington, αλλά μόλις πρόσφατα άνοιξε το επίσημο πρακτορείο επίγειου στοιχήματος, το οποίο θα εξυπηρετεί τους παίχτες της Πολιτείας. Το νέο πρακτορείο αντικατέστησε το προσωρινό που είχε στήσει η William Hill στο στάδιο Capital One Arena.

Το πρακτορείο της William Hill, μάλιστα, αποτελεί το πρώτο που εδρεύει εντός αθλητικού σταδίου στις ΗΠΑ και προσφέρει ήδη κορυφαίες υπηρεσίες στους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να στοιχηματίζουν στα γκισέ ή στα αυτόματα μηχανήματα.

 

Η δράση της William Hill στη Washington

Η William Hill είναι η μία από τις δύο μόλις εταιρείες που εξασφάλισαν την απαραίτητη άδεια στην Πολιτεία της Washington. Αρχικά, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα του online στοιχήματος και πολύ σύντομα άνοιξε και το προσωρινό της πρακτορείο (ουσιαστικά ένα περίπτερο) στο Capital One Arena.

Πλέον, όμως, η William Hill κατέχει έναν τεράστιο χώρο σε δύο από τους ορόφους του σταδίου. Οι παίχτες που θα το επισκεφτούν μπορούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες των επόμενων ωρών ή ημερών, αλλά και να απολαμβάνουν την εντυπωσιακή διακόσμηση, η οποία αποτελείται από τις φανέλες κορυφαίων αθλητών της Washington, από πρωτοσέλιδα με αθλητικές επιτυχίες και πολλές ακόμα υπενθυμίσεις της τεράστιας ιστορίας της Washington στον αθλητισμό. Τέλος, στις εγκαταστάσεις που έχει εξασφαλίσει η William Hill βρίσκεται και ένα πολυτελές εστιατόριο, με επικεφαλής έναν βραβευμένο σεφ.

Οι επισκέπτες του Capital One Arena, τέλος, μπορούν να στοιχηματίζουν στα ταμεία και στα μηχανήματα του πρακτορείου της William Hill, αλλά και online, μέσω του κινητού τους. Το app της William Hill μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός των εγκαταστάσεων του πρακτορείου, σε όλους τους χώρους του σταδίου και σε ακτίνα δύο τετραγώνων μακριά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.