Μειώθηκε το ενδιαφέρον των Αμερικανών παιχτών στοιχήματος για το μπέιζμπολ

Το μπέιζμπολ αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αμερικανικά αθλήματα στον κόσμο και, όπως είναι φυσικό, είναι εξαιρετικά δημοφιλές και στην πατρίδα του, αφού ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί μια αγορά αμέτρητων εκατομμυρίων δολαρίων. Ειδικά και με την είσοδο του στοιχήματος στον αθλητισμό των ΗΠΑ, οι επαγγελματίες του τομέα του μπέιζμπολ έχουν καταφέρει να γεμίσουν ακόμα περισσότερο τα ταμεία τους, σε όποιον τομέα κι αν βρίσκονται.

Ωστόσο, το μπέιζμπολ δεν έχει σήμερα την αίγλη του παρελθόντος και, ειδικά στον τομέα του στοιχήματος, έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του από άλλα αθλήματα, που καταφέρνουν να συγκεντρώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να αποφέρουν περισσότερα έσοδα στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος των ΗΠΑ. Η νέα αυτή πραγματικότητα είναι έκδηλη και στα οικονομικά αποτελέσματα των αγορών στοιχήματος ανά Πολιτεία, όπου αθλήματα όπως το μπάσκετ και το αμερικανικό ποδόσφαιρο καταφέρνουν μεγαλύτερους τζίρους και υψηλότερα κέρδη.

 

Στην τρίτη θέση των προτιμήσεων το μπέιζμπολ

Η εικόνα του μπέιζμπολ έχει αλλάξει πάρα πολύ τις τελευταίες δεκαετίες στις ΗΠΑ, όπως συμβαίνει, άλλωστε, και με αυτή του στοιχήματος. Τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, που το στοίχημα ήταν νόμιμο στις ΗΠΑ, το μπέιζμπολ δεν ήταν μόνο το δημοφιλέστερο άθλημα, αλλά και ο “βασιλιάς” του στοιχήματος, με τζίρους που ξεπερνούν κατά πολύ τους σημερινούς (τηρουμένων πάντα των αναλογιών). Από τότε, όμως, άλλαξαν πολλά: το στοίχημα απαγορεύθηκε και νομιμοποιήθηκε ξανά μετά από δεκαετίες, ενώ τα αθλήματα έγιναν κατά κύριο λόγο θεάματα στην τηλεόραση.

Οι αλλαγές αυτές έφεραν σκληρούς ανταγωνιστές του μπέιζμπολ, όπως το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τα οποία σήμερα κυριαρχούν στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος. Στις περισσότερες Πολιτείες, το στοίχημα στο μπάσκετ βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, με το αμερικανικό ποδόσφαιρο να ακολουθεί, με μικρή ή μεγάλη διαφορά (ανάλογα με τη χρονική περίοδο). Το μπέιζμπολ, όμως, βρίσκεται κατά κανόνα στην τρίτη θέση, με μεγάλη διαφορά από τα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.