Τηλεοπτική στοιχηματική εκπομπή στις ΗΠΑ ετοιμάζει η Paddy Power BetFair

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power BetFair έχει εξασφαλίσει τη νόμιμη παρουσία της στις ΗΠΑ, μέσω της θυγατρικής της, FanDuel Group, και ήδη ετοιμάζει τα επόμενα σχέδιά της, προκειμένου να επεκτείνει τη δράση και την αναγνωρισιμότητά της στη νέα αγορά. Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση, μάλιστα, μέσα σε αυτά τα σχέδια βρίσκεται και η δημιουργία μιας τηλεοπτικής εκπομπής εθνικής εμβέλειας, η οποία θα έχει στοιχηματική θεματολογία.

Η εκπομπή αυτή θα είναι η πρώτη του είδους στις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες, αφού το στοίχημα απαγορευόταν από το 1992, λόγω του ομοσπονδιακού νόμου PASPA.

 

Τα τηλεοπτικά σχέδια της Paddy Power BetFair

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας στοιχήματος, η Paddy Power BetFair έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με τα τηλεοπτικά δίκτυα TVG και TVG2. Πρόκειται για δύο τηλεοπτικά δίκτυα που επικεντρώνονται στις ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα και που έχουν εθνική εμβέλεια.

Ο τύπος της εκπομπής θα είναι ενημερωτικός και βασικός σκοπός του δε θα είναι να ενημερώσει συγκεκριμένα για τις στοιχηματικές υπηρεσίες της εταιρίας – ουσιαστικά, δε θα αποτελεί καλυμμένη διαφήμιση, όπως διαβεβαίωσε ο CEO της FanDuel Group, Matt King. Καλεσμένοι της, άλλωστε, δε θα είναι άνθρωποι της εταιρίας, αλλά αναλυτές του τομέα αθλητισμού και στοιχήματος, που θα ενημερώνουν για τις εξελίξεις, αλλά και για τυχόν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Αν και η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε τα σχέδια και τη συμφωνία που πραγματοποίησε, δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, όσον αφορά στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι εργάζονται παράλληλα και για μια σειρά αντίστοιχων εκπομπών σε διαδικτυακά μέσα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.