Διαφημιστικό πρακτορείο στις ΗΠΑ αναζητά η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill δραστηριοποιείται ήδη νόμιμα σε μια σειρά από Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν απελευθερώσει την αγορά στοιχήματος, αλλά επιθυμεί να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στη νέα αγορά, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο: τη διαφημιστική προβολή. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση ενός συνεργάτη στον τομέα της διαφήμισης, που θα αναλάβει την προβολή της σε ολόκληρη τη χώρα.

Αναλυτικότερα, η William Hill έχει ήδη εκδώσει κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο, προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις των κορυφαίων διαφημιστικών πρακτορείων των ΗΠΑ και να επιλέξει την καλύτερη.

 

Σκοπός η κυριαρχία στο διαφημιστικό τοπίο

Θυμίζουμε ότι η William Hill δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην έως πρόσφατα μοναδική νόμιμη αγορά στοιχήματος στις ΗΠΑ: αυτή της Nevada. Πρόσφατα, όμως, ξεκίνησε να συνεργάζεται και με επίγεια καζίνο σε άλλες Πολιτείες, όπως το New Jersey, ενώ προσανατολίζεται και στο να δραστηριοποιηθεί σε ακόμη περισσότερες αγορές.

Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι είναι αναγκαία μια εθνική διαφημιστική καμπάνια (τουλάχιστον στις Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει ή σκοπεύουν να νομιμοποιήσουν το στοίχημα), την οποία θα αναλάβει ένα διαφημιστικό πρακτορείο.

 

Υπεύθυνη η CEO της William Hill US

Η ευθύνη για την επιλογή της καταλληλότερης πρότασης και του συνεργάτη της εταιρείας στον διαφημιστικό τομέα ανήκει στην Sharron Otterman, τη νέα CEO της William Hill US. Το συγκεκριμένο καθήκον αποτελεί ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα που θα αναλάβει η νέα CEO, αφού θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τη διείσδυση της εταιρείας στοιχήματος στην αγορά των ΗΠΑ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.