Νέα γραφεία στη Μάλτα ετοιμάζει η στοιχηματική εταιρία William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να ετοιμάζει τη δημιουργία νέων γραφείων στη Μάλτα, ώστε να αντιμετωπίσει τις πιθανές επιπτώσεις του Brexit. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι διαβεβαίωσαν ότι δε σκοπεύουν να αποχωρήσουν από το Γιβραλτάρ, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Βασική αιτία, βέβαια, για την επικείμενη μεταφορά υπηρεσιών της William Hill στη Μάλτα είναι το Brexit και οι επιπτώσεις που θα έχει και σε όσες εταιρίες στοιχήματος εδρεύουν στο Γιβραλτάρ. Σύμφωνα με τη William Hill, όμως, οι επιχειρήσεις της στο Γιβραλτάρ δεν πρόκειται να επηρεαστούν αρνητικά από το άνοιγμα νέων γραφείων στη Μάλτα.

 

Τα σχέδια της William Hill για τη Μάλτα

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος William Hill στην εφημερίδα Times Of Malta, ετοιμάζεται μια σειρά γραφείων και μια μικρής εμβέλειας επιχείρηση στη Μάλτα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της εταιρίας μετά το Brexit. Επιπλέον, τόνισαν ότι αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι τα υπάρχοντα γραφεία της στο Γιβραλτάρ θα μεταφερθούν ή θα κλείσουν.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι στα νέα γραφεία θα εργάζονται (αρχικά τουλάχιστον) λίγοι υπάλληλοι, με προοπτικές επέκτασης στο μέλλον.

 

Γιατί παραμένει στο Γιβραλτάρ η William Hill;

Το επερχόμενο Brexit θα επηρεάσει αρνητικά τις επιχειρήσεις πολλών στοιχηματικών εταιριών που εδρεύουν στο Γιβραλτάρ, αφού η χώρα θεωρείται αγγλικό έδαφος και θα παραμείνει επίσης εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με άλλα λόγια, οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Γιβραλτάρ δε θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης δραστηριοποίησης στην Ευρώπη, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Και για αυτόν τον λόγο, η Μάλτα μοιάζει μια εξαιρετική εναλλακτική.

Οι υπεύθυνοι της William Hill, όμως, τονίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών της κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που σημαίνει ότι ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν μετά το Brexit. Και πιθανόν τα νέα γραφεία στη Μάλτα να αναλάβουν το μικρότερο ποσοστό πελατών που εδρεύουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.